5 és félhónapos babámat h altassam?
Figyelt kérdés
órákig megy az altatás, már mindent kipróbáltam, súrolja a szemét, a fülét, hisztizik mert álmos, de alig tudom elaltatni, eddig elég volt h mellé feküldtem oldalra fordult és simogattam a hátát könnyen hamar elaludt, sokszor még egyedül is! Két hete nagyon nem megy az alvás, mit tegyek?2014. szept. 11. 19:01
1/10 anonim válasza:
igazabol ezt neked kellene tudnod hisz te vagy az anyja probald ki azt ami neki a legmegfelelobb
2/10 A kérdező kommentje:
ezt most viccnek szántad?
2014. szept. 11. 19:06
3/10 A kérdező kommentje:
tapasztalt emberek válaszára várok
ne akarjon senki meggyőzni róla h rossza anya vagyok mert nem tudom elaltatnia saját lányom :(
2014. szept. 11. 19:08
4/10 anonim válasza:
en nem mondtam hogy rosz anya vagy ezert de most oszinten nem neked kellene jobban tudnod a sajat gyerekednek mi a jo !
5/10 anonim válasza:
Én ringatni szoktam: úgy,h állok (sokszor inkább hintáztatom, rugózok is néha vele :)), és cumit adok a szájába. Vagy mostanában el tudom ringatni a pihenőszékében is - hintáztatható.
6/10 anonim válasza:
az én lányom is ennyi idős! és változik folyamatosan az alvási szokása! most kb egy hete alszik el 8 körül este.. de egyik nap egész nap egy órát aludt és sehogy nem tudtam elaltatni fél 11ig!! már teljesen kész voltam :D ugyanez volt, mint amit te is írtál. én amúgy vállamra fektetem, és sétálok vele, ringatózok, rugózok :D mivel csak napi kétszer alszik, du 4 körül kel, így este már elég fáradt.. próbáld jól kifárasztani, játszani vele, vagy este már ne rakd le aludni.. próbáld úgy alakítani, hogy 5-6 után már ne aludjon.. kitartás
7/10 anonim válasza:
ringatás,halkan énekelhetnél altató dalokat.
Esetleg simogasd a hátát és közben énekelj neki
8/10 anonim válasza:
Nalunk tobb verzio van.6honapos:-)vagy esti tapszer kozben alszik be.vagyis megeszi es mar alszik is.vagy iszik.vagy ha epl nincs eves ido vagy inni sem ker akkor azt csinaljuk(mondjuk ebbe a parom a profi) hasra fekteti,es a popojara teszi a kezet es kicsit mozgatja ritmusosan.neha szereti a cumit neha nem kell...ja es mindezt a nagy agyban.mikor elaludt akkor tesszuk at a kisagyba.vagy velunk alszik.:-)
9/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, és a nagy ágyból mikor visszarakjátok a kicsibe, nem ébred fel?
2014. szept. 12. 08:02
10/10 anonim válasza:
Ennyi idős volt a fiam mikor le kúszott a nagyágyról egy délutáni alvás után, pedig körbe volt párnázva. Szerencsére csak jól megijedtünk mind a ketten. De én ekkor döntöttem el, hogy muszáj lesz kiágyban aludnia. Másfél órás hiszti volt a következő alvasnál, de a végén elaludt, pár nap után már elég volt letennem, és sírás nélkül elaludt egyedül. Én nem akartam ringatni, mivel picinek se ringattam, nem akartam most rászoktatni. Kap inni, megkapja a cumiját amit csak alváshoz használunk, és szépen elalszik. Korábban mellé feküdtem amíg nem aludt el, simiztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!