Mitől változhatott eg 7 honapos kislányunk alvási szokása?
Pusztán azért írtam, mert az fiam 3 éves, és ezalatt a 3 év alatt rengeteg "képen" aludt már! :)
Ő pl.7 hónaposan azt csinálta,hogy naponta kb. 45 percet aludt. Ez tartott majdnem két hónapig, én meg szét aggódtam magam,hogy ez nem jó. Aztán 9 hónaposan megint megaludta a 2-3 óráit délután, és ez azóta is tart.
Ha igényli az ételt, akkor szerintem adhatsz neki nyugodtan. Ha nem éhes, úgyis látod rajta.
Az ovitól azért még messze van!
Simán lehet,hogy ez is átmeneti...a miatt szerintem ne aggódj,hogy az utolsó 3 kaja túl közel van egymáshoz,annyira azért nem vészes:)
Mit csináltok délelőtt?Nem tudod jobban "lefárasztani"?
Délelőtt kint vagyunk 2 orát, és olyankor egy 40 percre mindig elalszik, gondolom, a jo levegő teszi. de most a héten direkt tettem egy probát, h bent maradtunk, játszott egész délelőtt, és ugyanúgy nem aludt el fél 4-ig....:)
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!