Amióta megszületett a kislányunk, nincs kedvem a szexhez.
Miért?
Figyelt kérdés
Lányunk lassan két éves, és kb a fogantatásától kezdve a libidó. A béka sejhaja alatt van. Nem hiszem hogy a fáradtság, de lehet. Effektíve fizikai fájdalom az orgazmus, semmi öröm nincs benne, csak kötelesség, hogy most már csak azért is, hogy neki jó legyen. Pedig imádjuk egymást, vágyom rá, hogy megérintsen, de vhogy úgyérzem, h a napi verbális érintkezés nem elég. Kell, h simogasson (és ne csak a mellemet fogdossa, vagy a fenekemre csapjon), kell hogy dícsérjen (éa nem csak hogy "jú de jó magy feneked van"). De ezek nem túl gyakoriak. Lehet, h ö is túl fáradt ehhez? Van aki hozzám hasonlóan küzd ezzel?
2014. szept. 30. 23:52
1/6 anonim válasza:
Segíteni nem tudok, de 2 ilyen borzalmas év után nem gondolod, hogy végérvényesen elromlik a házasságotok, ha nem változtatsz?
Bár már lehet, hogy késő és rég félrelépett, 2 év iszonyat sok idő szex nélkül/rossz szexxel, mondom ezt nőként. Hiába szereti egymást 2 ember, a szex rettentő fontos.
2014. okt. 1. 00:38
2/6 anonim válasza:
Szervezzetek gyerek nélküli, közös programokat!Mozi, vacsora, séta, színház, pizzéria, fürdőzés stb.
2014. okt. 1. 07:09
3/6 anonim válasza:
Mintha én írtam volna! Terhesség alatt kívántam nagyon! Szülés után még jobban! Alig bírtam kivárni a 6hetet így 5 hét után megpróbáltuk! Fájt.. Szörnyen... Attól kezdve nem akartam! Kívántam de mikor oda jutottunk a rossz emlék miatt nem ment.. Sokáig így ment! Két évig.. Persze volt szex meg mindent mentettem hogy ne érezze magát elhanyagolva! De tudtam hogy rossz neki! Így bevezettük a havi két szombat este csak ketten dolgot! Mára minden oké! El tudjuk engedi magunkat! Sok erőt kívánok!
2014. okt. 1. 07:43
4/6 anonim válasza:
En is igy vagyok.7honapja szultem.szeretem a parom de az egyuttletet valahogy a hatam kozepere sem kivanom.nekem is faj amai napig.az orgazmus az jo de elotte....olyan lelkiismeretfurdalasom van mert o mindent megtesz ertunk en meg "ennyire nem vagyok kepes".nem panaszkodik de erzem h ez igy nincs rendben.
2014. okt. 1. 08:26
5/6 anonim válasza:
Hiába pontoztok le, attól még ez a valóság.
Szex nélkül nem működhet sokáig egy párkapcsolat.
Ha homokba dugjátok a fejetek, attól ez még így van.
2014. okt. 1. 08:54
6/6 anonim válasza:
Nálunk is így volt. Valahogy úgy érezte a lelkem hogy minek szexeljünk ha nem is beszélgetünk, meg más kontaktus sincs. De szerencsére megváltozott. Ne szexeljetek, csak csók, előjáték közös vacsi, mozi vagy séta után. Legyetek ketten. Akkor bújjatok össze amikor már vágysz a szexre, ne muszájból, mert ezzel saját magadon teszel erőszakot. Hosszú távon pedig tönkretesz. Foglalkozu kicsit magaddal is, járj el néha egyedül, vagy barátnőzni, kávézni, vásárolni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!