Hogy, milyen pózba altatjátok el a babátokat? 3 hónaposak vagyunk
Figyelt kérdés
2014. okt. 15. 17:08
1/16 anonim válasza:
Ha te is 3 hónapos vagy, akkor miért te akarod elaltatni? Miért nem az anyja?
2/16 H_Vivien válasza:
Az én ksifiam is 3 hónapos. Ha nem alszik el evés közven, akkor ölbe ringatom kicsit és elalszik aztán természetesen megy a saját kiságyába. De van, hogy magától elalszik a pihenőszékében.Bár mostanában nem viszi túlzásba az alvást.
3/16 anonim válasza:
Minek beszélsz többes számba?
Amúgy meg misszionárus pózban.
4/16 A kérdező kommentje:
Mert ketten vannak magyarul ikrek
2014. okt. 15. 17:39
5/16 anonim válasza:
Mi - vagyunk! Tehát te és valaki/valakik
ŐK - vannak! Tehát a két pulya
6/16 A kérdező kommentje:
Mivan kötözködni jársz ide unatkol?
Nem mindegy hogy teszem fel a kérdést?
Nem véletlenül vagy 28% os
2014. okt. 15. 18:07
7/16 anonim válasza:
Hülyén fogalmazta meg a válaszoló, de igaza van. Te gondolom nem 3 hónapos vagy, hanem a gyereked/gyerekeid azok.
Tessék vigyázni azokra az énhatárokra, könnyen elmosódnak és gyorsan jön a "tegnap befostunk a villamoson" típusú mondat is.
8/16 anonim válasza:
3 honapos az en babam is. nekem gyakorlatilag csak cicin alszik el.. vagy a szopi parnan vagy melle bujok es ugy...illetve neha a pihenoszekben es ujjabban a baba kocsiba is de csak ha tolom....apanak es anyosnak karban is elalszik vagy vallon, nalam ezek nem mukodnek.
9/16 anonim válasza:
Hát én úgy csinálom, hogy a baba testhelyzetét igazítom az ágyikóéhoz, ami az esetek 99%-ában vízszintes elhelyezkedésü. Ebbe az ágyba beteszem a karomban vízszintesen fekvö babát, és szépen szundizik tovább. Csak akkor nem alszik ebben a rendkívül kényelmes pózban, amikor az a bizonyos 1% érvényesül. Ebben az esetben jön a gonosz manó és szemét módon egy éket rak a babaágy két lába alá. Így szegény gyerek kénytelen a 3°-os dölésszögü kiságyban aludni. Ilyen eddig még csak egyszer fordult elö szerencsére.
10/16 anonim válasza:
Nekem mindkét gyerekem hason volt altatva születésétől kezdve, így tudtak csak könnyen elaludni és nyugodtan aludtak.
Oldalt mindig elgurultak a hátukra, háton pedig nem tudtak nyugodtan aludni-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!