A fiam anno bebugyoláltam, majd szopizott és elálmosodva letettem. Ha szólt visszamentem, megnyugtattam, majd újra letettem. Bevált. Lassan javult a helyzet, ma már 8 hónapos elmúlt, egyedül alszik el. Sosem sírt egy percet sem.
2014. júl. 16. 13:09
2/8 A kérdező kommentje:
de mivel most nagyon meleg van nem bugyolalhatom be,mert akkor az fogja zavarni,nem?
2014. júl. 16. 13:10
3/8 anonim válasza:
nekem magát altatja el, ugyanis rászokott az ujjszopira és ha beteszem a kiságyba rögtön rácuppan és már alszik is :)
mennyi ideig vársz úgy hogy a melleden alszik? lehet hogy még nem ért el a mély alvás fázisba amikor beleteszed és azért ébred meg a mozgatásra. azt olvastam hogy úgy ismerheted meg a mély alvás fázisát hogy ha a kis tenyerét szétengedi, nem szorítja már ökölbe, és a szem és száj (szem ki-be nyitogatás) mozgások is abbamaradnak akkor.
2014. júl. 16. 14:13
4/8 A kérdező kommentje:
mikor hogy,valamikor 15 percet hordom,valamikor fel orat is!valamikor alszik tovabb de nagyon ritkan...gogicsel,mosolyog...minden van csak alvas nem)))
2014. júl. 16. 14:21
5/8 anonim válasza:
Az én kislányom is ilyen volt csak ő evett 11kor, 1kor, 4kor és ezután nem aludt csak mosolygott, "játszott"! Én ilyenkor nem erőtettem neki h visszaaludjon és 2,5 hónaposan már át is aludta az éjszakát... De ha véletlenül nem aludta át akkor evett és rögtön visszaaludt, most 5 hónapos és azóta talán ha 2x kelt éjszaka.... mostanában azon változtat mikor alszik el és mikor kel .. pl.: sokáig az volt h 10/11-8ig aludt, most meg 8/9-6ig max 7 ig alszik!
2014. júl. 16. 16:53
6/8 A kérdező kommentje:
A mienk ha elalszik akkor sokaig alszik 7-9 orat is,reggel eszik es megint visszaalszik 5 orara...este nehezen megy az elalvas...
2014. júl. 16. 17:44
7/8 anonim válasza:
5. vagyok :D
nekünk kb 4 hónapos koráig nehezen aludt el! De ha elaludt akkor úgy mint ahogy már írtam! Nálunk kb 6tól amíg el nem aludt hiszti volt és szinte folyamatos evés... de egyszer csak abbamaradt! És most alszik 7ig, eszik kicsit, jéták h kicsit leülepedjen utána pancsi játék és eszik rendesen mielőtt elalszik!
2014. júl. 16. 18:12
8/8 anonim válasza:
5ös vagyok!
Volt egy időszak mikor a nagy hiszti után csak úgy aludt el h mellette feküdtem, becsuktam a szemem, megfogta az egyik ujjam és kb 1,5 óra után tudtuk áttenni a saját ágyába!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!