Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Hogyan altatjátok a 6-8 hetes...

Hogyan altatjátok a 6-8 hetes anyatejes babátokat? Mennyit alszik? És mettől meddig?

Figyelt kérdés
2013. aug. 21. 14:49
 1/7 anonim ***** válasza:

8 hetes, cicin altatom.

Reggel 5-6 körülkel, kb 1 órát van ébren, visszaalszik úgy 9ig. Megint 1-2 óra ébren, kb 11-déltől du 3-4ig alszik, szopizik, picit ébren van ez után úgy 6-7ig felüleetsen, félálomban, maj 8-9 örül, fürdés után elalszik megint, s ekkor hajnal 2ig nem is kel fel.

2013. aug. 21. 16:43
 2/7 anonim ***** válasza:

mi már 12 hetesek vagyunk, de én 6-8 hetesen altattam cicin (a legtöbbet), de ringatva is, apa is altatta ringatva, hordozva.

(én mindig csendben, félhomályban altattam!)

ebben a korban az altatás még kicsit hosszadalmasabb, de ne aggódj, nekem ma már magától elalszik a kiságyban!!!(persze, ha akkor teszem az ágyába, mikor álmos - napközben, este meg már megszokta a 8 órás lefekvést...)

napközben nekem össze-vissza alszik, ha álmos, akár 3-4 x1 órát is, ha nem, akkor csak 1-2x fél órát. (éjjel 8-tól reggel 7-ig alszik, igaz, éjféltől inkább az én ágyamban, mint a kiságyban)

2013. aug. 21. 22:15
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:-) Én is cicin altatom. Szopi után 1-1.5, órát van fent, utána csak cicin tud visszaaludni....sehogy máshogy:-( Vagy még autóban, de ringatással, paskolással, énekléssel, simogatással sem. Este 8-9-10-től sehogy sem tud visszaaludni kb. 2-ig. Elég tehetetlen vagyok, pedig ez a 2. gyerekem és már nem vagyok tapasztalatlan.
2013. aug. 22. 14:33
 4/7 anonim ***** válasza:

Ezek szerint nem vagyok egyedül.

8 hetes és csak cicin tudom elaltatni (hintában, autóban és hordozva persze elalszik, mint minden baba)

Az az érzésem, hogy egyáltalán nem "tudja" hogy kell cici nélkül aludni. Hiába álmos, nyűgösködik, de semmi alvásra utaló dolgot nem csinál, csak ha cicire teszem.

2013. aug. 22. 16:10
 5/7 A kérdező kommentje:
Hú, ugyanez, de nálunk a hintában nem megy...pedig beruháztunk egy elektromosba, de 5 perc után sírás lesz belőle.
2013. aug. 22. 22:51
 6/7 anonim ***** válasza:

4-es vagyok.

Ó, azért nem megy az olyan könnyen, én is úgy vettem meg az adamo-t, hogy majd meglengetem párszor és akkor tudok takarítani, amíg ő hintázik.

Ugyan dehogy, csak és kizárólag akkor tetszik neki, ha a rugózva (fel-le) mozog benne... azt viszont imádja, ha fáj a pocakja, csak abban nyugszik meg... csak persze rugóztatni kell, folyamatosan. :)

2013. aug. 23. 09:36
 7/7 A kérdező kommentje:
Nekem nem rugózós van:-(
2013. aug. 23. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!