Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ilyen melegben miben altatjáto...

Ilyen melegben miben altatjátok egy év körüli babátokat?

Figyelt kérdés
Nálunk most 24-25 fok van a szobájában. Hosszú ujjú pizsiben és vékony hálózsákban altatom. Szerintetek sok? Ti miben?
2013. jún. 17. 01:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Uhh nem tudom de az én 1 éves lányom ujjatlan body-ba.de van hogy azt se birja pl:ma éjjel (nost) egy szál pelenkába alszik. Észrevehető hogy szemved, nehezen alszik ep ebben melegben.
2013. jún. 17. 04:17
 2/11 anonim ***** válasza:
Nost= most , bocsi reggel van még. ..
2013. jún. 17. 04:19
 3/11 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon sok!!Ilyen melegben egy szál bodyban...ha nem akarod egyből leöltöztetni,legalább a hálózsákot hagyd el.
2013. jún. 17. 04:51
 4/11 anonim ***** válasza:
Rovid ujju body
2013. jún. 17. 05:50
 5/11 Babeli Zurzavar ***** válasza:
jujj!!! szerintem sok, de Te ismered a gyereked! az en fiam rovidujju bodyban alszik, a mai ejszakat nehezen, tobb felkelessel, nyusszogessel viselte igy is...
2013. jún. 17. 06:48
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, igen, sejtettem hogy sok, de valahogy este 8kor mikor letettem egy szál pizsiben (amin mlég el is gondolkodtam, hogy ez is sok), rögtön elaludt és 10kor mikor bementem leellenőrizni, hogy nem alszik-e kicsavart pózban, meg hogy nincs-e melege, érdekes módon hideg (!) volt a a tarkója és az arca és a kezei, ezért adtam rá a hálózsákot. Őt még sosem éreztem izzadni éjjel, bár az is igaz hogy 20-21 fokban is ugyanígy alszik, csak kicsit vastagabb hálózsákban. Valószínűleg mindig kicsit túlöltöztetem... :( Első babám. Most is végigaludta az éjszakát 11 órát lés reggelé jókedvűen, nem izzadva ébredt. De köv. éjszaka már csak egy vékony rugiba öltöztetem, végülis (sajnos) egyre melegebb lesz éjjel, aztán később majd meglátjuk, lehet tényleg bodyba vagy semmibe, csak pelus. Köszi még1x.
2013. jún. 17. 08:18
 7/11 anonim ***** válasza:
16 hónapos a fiam. Ujjatlan bodyban aludt,tegnap már csak pelusban és a hangját nem hallottam fél 10ig :) Tavaly ilyenkor is már csak pelusban nyomta amikor meleg volt. Április óta nem aludt hosszú ujjuban,pizsi naci volt rajta és body.
2013. jún. 17. 10:27
 8/11 anonim ***** válasza:

22 hónapos a lányom, rövid ujjú bodyban, vékony talpas naciban és vékony h.ujjú felsőben aludt éjszaka. Így érzi jól magát, nincs melege. Mikor póló volt rajta, felsírt, hogy fázik...

Csináld úgy, ahogy a babádnak jó, azt adj rá, ami pont megfelel az igényeinek. :)

2013. jún. 17. 12:23
 9/11 anonim ***** válasza:

Nem rég még rugiban aludt (vékony, tescos, body nélkül.

Kb 3 napja már csak napozóban alszik zokni nélkül egy véknyabb takaróval.

2013. jún. 17. 13:16
 10/11 anonim ***** válasza:
Szia Kedves kérdező! Akkor kezet foghatunk, még én is rövid ujjú bodyban, vékony rugiban és vékony hálózsákban altatom 1 évesemet, de korábban volt rajt takaró is, azt már nem használom. De neki sincs így melege, szerintem ez babafüggő is! Halgass a megérzéseidre és a babád jelzéseire, gondolom észrevennénk, ha melege lenne így! Nekem is első baba, és úgy érzem túlöltöztetem, de látom pl. napközben is, ha melege van.
2013. jún. 17. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!