Hogy altatjatok fel eves babatokat? Eddig cici mellett aludt el de mar ne vagyunk biztosak abban hogy jo ez igy, ti hogy csinaljatok?
Most pl babakocsiban aludt el. Nem cicivel. De azt sem hiszem hogy babakicsiban tologatva kene mrgszoknia... Egyik jobb mint a masik... :D
:/
Van valakinek valami bevalt "modszere"?
Egy fél éves baba még nagyon pici!!! Hadd aludjon el cicin, iskolába nem így megy majd, ne aggódj! De a legjobb, amit tehetsz vele (na és magaddal), hogy cicin elaltatod.
Egy ilyen pici gyerek még nem tud egyedül elaludni, élettanilag képtelen rá, sok időnek kell még eltelnie addig. Eltérő ugyan gyerekenként, hogy mikortól képes elaludni egyedül, de a szakemberek szerint ez valahol 2-3 éves korra tehető. Az én tapasztalatom is ez és nekem teljesen rendben is van így, a nagyobbjaim is szépen, sírás nélkül, maguktól mondtak le ciciről, velem alvásról stb., egyetlen csöppnyi trauma nélkül, a 13 hónaposom még cicin alszik el hála Istennek, én ennek csak örülök. Nekem is könnyebb, akárhová mehetünk, bármit csinálhatunk, cici van, így az én gyerekem pillanatok alatt elaltatható, soha nincs vele gond. Külföld vagy belföld, szálloda vagy sátor, rokonok, ismerősök vagy totál ismeretlen helyek, és az én manóm simán alszik, ugyanúgy, mint otthon is. Nekünk ez így nagyon jó.
:D :D
de jót nevettem az utolsón.
Na persze, élettanilag képtelenek a babák egyedül elaludni.
Az én babám úgy alszik el minden este, hogy jó éjszakát kívánok neki, megpuszilgatom, megszeretgetem és beteszem a kiságyába. Aztán kimegyek. Pár percig néha még gagyarászik aztán csucsul mint a bunda.
Kedves hatos, én meg rajtad nevetek. Nem sokat tudhatsz a babák fejlődéséről.
Majd megtudod te is, csak figyelj és tanulj, nem tudom, mennyi idős a babád, ha 10 hó alatti, csak várj türelemmel, te is tapasztalsz majd. Ha idősebb, akkor meg szintén van tippem, de arra én nem feltétlenül lennék büszke.
A babák úgy "tanulnak" meg elaludni, ahogy megtanítják neki a szülei.
Soha nem hagytam egyedül sírni, nyűglődni a kiságyában, de nem is hagytam, hogy cicin aludjon el.
Így szoktam meg és ez mindenkinek jó. Nyugodt, boldog, kiegyensúlyozott 6hónapos baba, aki 2hónapos korától végigalussza az éjszakákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!