A babám 4 hónapos. Tápizunk, meg napi két-három alkalommal cicizik (inkább nyugi cici, nem sok jön belőle). Ma adtam először vizet neki, csak 20 ml-t ivott. Ti adtok tápi mellett más folyadékot? Ha igen, mennyit?
Volt, hogy kb. 2 óra múlva éhesen sírt, de nem mertem tápit adni ilyen rövid idő elteltével.
ha 1 alkalommal kevesebbet eszik a babátok volt már, h. 2 óra múlva adtatok enni neki (4 hósan)?
A teát mivel ízesítetted? Mecsek bébi teánk van itthon de cukor nélkül nagyon "semilyen" íze van:)
Szívem szerint ha szomjas, csak baba vizet adnék.
Én sem szeretném nagyon itatni, de néha valami anyai ösztön azt súgja, hogy szomjas.
Ez is egy olyan kérdés, amiben megoszlanak nagyon a vélemények. Pl. anyukám a mai napig "hülyének" néz, hogy nem adok szinte egy napos korától teát a lányomnak...:):):) és még sorolhatnám:):):)
Köszi szépen a válaszokat, hallgattni fogok amegérzédeimre, ha úgy látom szomjas, megkínálom:)
még egy kérdés: a hipp tea meddig áll el készen? reggel megcsinálom és egész nap ihatja, vagy az is frissen jó (mint a tápi)?
Ilyet tuti fogok venni:)
a 23:06-osnál: megérzéseimre:)
csak fél kézzel, ölemben a manóval így sikerült:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!