30 fokban miben altatjátok/nátok 10 hónap körüli babátokat?
Figyelt kérdés
Ha még úgy is izzad,hogy csak egy pelus van rajta.2013. jún. 20. 22:21
1/17 anonim válasza:
pelenkában.azt azért nem venném le róla.
2/17 anonim válasza:
Én egy bodyban, pelusban. 29 fok van a szobájában.
4/17 A kérdező kommentje:
Nálunk 31 :((
2013. jún. 20. 22:42
5/17 A kérdező kommentje:
Komolyan? Ennek függvényében is,hogy csupaszon is izzad? Nem tudom eldönteni. Még itt fekszik az ágyunkban,de csurom víz. Ha még bodyt is adnék rá,nem lenne az sok? Akármilyen vékony,ujjatlan,azért az már nagyon meleg lenne,nem?
2013. jún. 20. 22:44
6/17 anonim válasza:
Csak egy pelenka és az ablak is nyitva van
7/17 anonim válasza:
Nem tudom, mások a gyerekek...az enyém felriad, ha fázik, és nem lesz egész éjjel 31 fok, valamennyit hűlni fog. Én sem szeretek ruha nélkül aludni, biztos rám hasonlít a fiam.:) Te tudod.
8/17 anonim válasza:
pelusba, derekát letakarva egy textil pelussal. 4 éves egy szál semmiben alszik, őt csak hajnalba takarom be egy vékony lepedővel. Ablak nyitva teljesen
9/17 anonim válasza:
Panel 10-dik emelet:( A 4 éves fiam kisgatyában alszik, az 1 évesem pelusban, az ablakok nyitva vannak, és még így is szakad róluk a víz.
10/17 anonim válasza:
Szia! Pelusban meg ujjatlan bodyban alszik a kislányom. Textilpelenkával van betakarva, ablak nálunk is nyitva van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!