Hogyan altatjátok 10 hónap körüli babátokat?
Hanyatt fekszem, baba a hasamra-mellemre jön és simizem a popóját. Majd megy az ágyába.
11 hós
Berakom a kiságyában ami külön szobában van simizem egy picit felhúzom a zenélőkéjét, tesz 10-20 kört a kiságyban és elalszik:)
9hós
Este a cicizésbe egyből belealszik, de ha ébren teszem le akkor majd elalszik magától.
Nappal sajnos nem alszik az ágyában, a babakocsiban vagy ha mellettem fekszem csak akkor alszik.Én is ott kell feküdjek hanem ébred fel.
Próbáltam úgy mint az esti lefekvésnél hogy cicire teszem és alszik, de sajnos nem megy, csak üvöltés van nappal az ágyában.
Szia!
10 hónapos a kislányom. Este szépen elalszik a tápszer után, szinte álmában büfizik a vállamon, aztán megy a kiságyba. Nappal sajnos sokszor 3/4 órát is sétálgatok vele, mire hajlandó elaludni. Ha leheszem, akkor annyira sír, hogy nem kap levegőt. Vagy csak játszik. Aludni nem akar, bármennyire is fáradt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!