Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Ti hogy altatjátok a 3hónapos...

Gabi86 kérdése:

Ti hogy altatjátok a 3hónapos babátokat?

Figyelt kérdés
esti fürdés után eszik és attól függ mennyire fáradt,mert ha álmos akkor egyszerre evés után vagy közbe elalszik,de ha nem akkor még szoktunk "játszani".napközben meg tök nehezen alszik el,fáradt mert úgy nyöszörög,meg sírdogál mint amikor álmos,de ringatom és ütögetem picit a popsiját,de mégis szinte álomba sírja magát. hasfájós volt vagyis még egy picit néha az is,de azt már megismerem ha úgy sír.a héten tölti be a 3 hónapot.meg a fogacskák is beindultak(az alsók),mert már 2 hete be van duzzadva neki az ínye és most már az íny alatt látszik is egy kicsit 2db fogacska,de még nincs kinn.lehet most meg emiatt alszik el nehezen.úgy sajnálom már szegényt mert már 1,5 hetes kora óta szenvedünk a pocak problémával,most meg ezek a fogacskák.már nagyon ki van.van olyan akinek bevált a borostyánkő nyaklánc?meg mikortól és milyen krémek vannak fogzásra?vagy ezzel még ráérek?

2013. aug. 27. 18:22
 1/10 anonim ***** válasza:
Én a borostyánláncot nem tettem/teszem a fiamra, szerintem veszélyes. Fogzásra van a Dologél (ez homeopátiás), Dentinox, én ezeket ismerem, de vannak még más gélek is. A Viburcol kúp nagyon jó, tudom javasolni. 3 hónaposan szerintem még messzebb van a fog kibújása, de persze vannak korán fogzó babák.
2013. aug. 27. 18:28
 2/10 anonim ***** válasza:
Az én fiam is három hónapos.Nekünk a cumi segített.Mikor már nyűgös mert álmos iszik egy kis vizet,berakom a kisagyba cumi,rongyi és elalszik.Este ugyanigy.Fürdés,vacsi aztán be a kiságyba cumi,rongyi :)
2013. aug. 27. 19:15
 3/10 anonim ***** válasza:
1. vagyok. Bocsánat, az altatásra nem tudok tanácsot, mert a fiamat pici kora óta csak letesszük az ágyba és elalszik szépen magától.
2013. aug. 27. 19:17
 4/10 anonim ***** válasza:
a borostyán lánc egy isten! múlt héten rendeltem neten, mert a mi babánknak is jön a foga, a krémek meg 20 percig hatnak. 4,5 hós,már 2 hós kora óta egyre kevesebbet alszik napközben, a múlt hétre oda jutottunk, h. 2x 20 percet aludt. reggel megjött a lánc, 10 körül a nyakába tettem, du. fél 4 -től fél 7 ig aludt! másnap is így, ma is! a fogzás miatti egész napos nyöszörgés megszünt. ez egy isteni találmány!
2013. aug. 27. 21:12
 5/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.ma küldtem el én is apát majd most este hozza,mert du-s.holnap én is rárakom.remélem nekünk is segít.valaki tudott kialakítani napirendet?ha igen hogy sikerült?
2013. aug. 27. 22:05
 6/10 anonim ***** válasza:
Cicin altattam mindkettőt, a kicsit még most is (17 hónapos). Nálunk ez bevált, nincs elalvás előtti sírás, szép nyugodtan, kedvenc tevékenysége közben, anya karjában alszik el. Kell ennél jobb egy kisbabának? Nem mellesleg fogzásra is a cicizés a legjobb gyógyír. :)
2013. aug. 27. 22:57
 7/10 anonim ***** válasza:
6. vagyok. Ilyen pici babánál ne törődj a napirenddel, olyan gyorsan változnak az igényei (alvás, ébrenlét, mozgás), hogy mire valamit megszoktok, már borul is a menet. Majd egy éves kora körülre nagyjából kialakul, de kőbe ne vésd akkor sem.
2013. aug. 27. 22:59
 8/10 A kérdező kommentje:
ő is cicin szokott általában elaludni,de van hogy amikor megetetem még nem álmos és amikor meg álmos,mondjuk egy órán belül nem nagyon akarom mégegyszer cicire rakni(van hogy el sem fogadja),mert a védőnő és a doki szerint azért fáj a hasa mert ráeszik arra a tejcire amit még nem emésztett meg.
2013. aug. 28. 14:10
 9/10 anonim ***** válasza:

nekem is 3 hós a babám szintén fogzik.nekem a védőnő mondta estére adjak neki nurofen babyt.

Az ígyére rossmanba vettem neki dr.talbot's gélt.ez a legjobb és csak 700 ft :) azóta nincs gond :)

2013. aug. 29. 14:08
 10/10 anonim ***** válasza:

Két gyerekes anyuka vagyok a nagyom 3 éves a pici 3 hetes 5-én lesz 1 hónapos.

A napirend kialakítása nálunk úgy zajlik, hogy vannak fix pontok az életünkbe amik kb mindig ugyan akkor van. Pl a nagyért menni az oviba az esti fürdetés ahol megvan, hogy a picivel kezdem a fürdetést utána a nagy jön a nagynak adok vacsit és utána leülök szoptatni. Arra is figyelek a nagynak legyen egy kicsit kettesben is ideje amit csak velem és a párommal tölt.Szép bevált és a délutáni alvás az amit próbálok fixé tenni, mert ugye menni kell a nagyért és időbe el kell indulni. A szopik számát és hosszát nem korlátozom viszont este amikor leteszem aludni éjszakára már nem keltem fel soha. Persze ha felkel megetettem és utána büfi és alszik is vissza. A lányomnál 3 hónapos korára szépen beállt ez a napirend és mind a mai napig este 8kor már kéri, hogy menjünk aludni. A pici is szépen belesimult a napirendünkbe igaz ő fel kell 1-2x éjszaka de tőle nem is várom még el, hogy átaludja teljesen az éjszakát még túl pici ehhez.

2013. aug. 30. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!