Hogyan altatjátok 9-10 hós babátokat?
Figyelt kérdés
Mennyi idő kell mire elalszik? Mennyit alszik és mikor?
A válaszokat előre is köszönöm!
2014. márc. 19. 08:57
1/3 anonim válasza:
Ennyi idősen állt át a nappali egy alvásra a fiam. Nappal déltől fél 4-ig aludt, éjjel este 7-től reggel 8-ig. Nem kellett altatni, csak letettük az ágyba, befordult és aludt. Most 21 hónapos, gyakorlatilag most is így alszik, csak az esti fekvés tolódott ki 8-ra.
2/3 anonim válasza:
10 hónapos a fiam, kétszer alszik napközben. Egyszer alszik délelőtt 1-1,5 órát (kb. 9-fél10-től 10-fél11-ig), és egyszer délután egy órát (4-től 5-ig, kb.). Reggel 7-8 körül kel, este 10 körül alszik el (nekünk ez nem probléma, mi is későn fekszünk, majd idővel persze előbbre hozzuk). Ő egyelőre úgy alszik el, hogy ha lefárad elkezd nyöszörögni, akkor az ölembe veszem, vagy elfektetem magam előtt a szoptatós párnán, és max. 10 perc alatt már el is alszik, akkor beteszem az ágyba és kész. Nálunk az (még) nem működik, hogy lerakom és magától elalszik, mert ahogy leér a feneke a kiságyban egyből a rácsokba kapaszkodik, feláll és nézeget, akármilyen fáradt.
3/3 anonim válasza:
10 hónaposan állt be neki teljesen az alvás. Este 8-tól reggel 7-ig és napközben 1-3, 4-ig alszik.
Az elejétől kezdve azt csináltuk, hogy fürdetés után átöltözés, és sötétben tápszer, cumi. Amikor megitta, a altatódal, mialatt ringatom, majd be az ágyba. Az első időkben, amíg el nem aludt, ott maradtam mellette, simogattam, most meg már tudja, hogy akkor alvás van, ott lehet hagyni mégha nem is alszik, kicsit dünnyög, és elalszik magától (általában 5-10 perc múlva benézek, már mindig alszik). 14 hónapos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!