Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Miben altatjatok 7 honapos...

Miben altatjatok 7 honapos koruli babatokat?

Figyelt kérdés

Hany fok van a szobaban?

Gondban vagyok,mert a lanyom egesz ejjel vandorol,sokszor kell kelni hozza "helyretenni",mert amikor eler az agy egyik vegebe,nyoszorog,hogy nem tud tovabb menni.

De kozben alszik.

Tehat a jo meleg dunyha,amit szuletesekor hasznaltunk kizarva,mert kimaszik alola.

A halozsakba elegge beletekeredik,ettol is sokat nyoszorog ejjel.

A szobaban olyan 20 fok lehet kb,de holnap megmerem pontosan.

Elso gyerek,fogalmam sincs miben altassam.

Foleg telen,amikor meg huvosebb lesz.

A szobaban akkor sem nagyon van 22 fokbal tobb szerintem.

Szoval tapasztalatokra lennek kivancsi.

Egyebkent a laba borzasztoan izzad napkozben,olyan vizes,mintha a furdovizbol vennem ki. Akkor is,amikor en nem gondolnam,hogy melege van.

2014. aug. 20. 20:00
 1/9 anonim ***** válasza:
Mi 5 hósak múltunk nálunk is probléma volt de a meleg miatt.Én kezes lábasba raktam így nem volt se melege se keze-lába nem lett hideg reggelre
2014. aug. 20. 20:04
 2/9 anonim ***** válasza:
Body plusz talpas nadrág és betakarjuk egy nem túl vastag takaróval. Sokszor kitakarozik, de eddig nem fázott meg. Ő is sokat vándorol, olyankor úgyis fel kell hozzá kelni, akkor betakarjuk. Mi meztelenül alszunk, a takaró huzataval takarózunk, azt is sokszor lerúgjuk magunkról, így nem félek, hogy a fiunk megfázna. Télen meg rugdalózóban aludt, idén is abban fog. Most is, ha hűvösebb van, azt adunk rá.
2014. aug. 20. 20:07
 3/9 A kérdező kommentje:

Es a rugi ala rovid vagy hosszu ujju body?

Es akkor,amikor hivosebb lesz vastagabb body?

Zokni menjen ra a rugi ala?

:)

2014. aug. 20. 20:08
 4/9 A kérdező kommentje:

Altattam par napig harisnyaban is,de azt kevesnek gondolom.

Eleg bizonytalan vagyok ebben a kerdesben.

Nem akarom se alul,se tul oltoztetni.

2014. aug. 20. 20:09
 5/9 anonim ***** válasza:
Kettes vagyok. Zoknit nem adunk rá, van lábfeje a ruginak is, meg a talpasnadragnak is. EÉs rövid ujjú bodyt adunk rá. A fiam nagyon nem fázós, ha jobban felöltöztetjük
2014. aug. 20. 20:11
 6/9 anonim ***** válasza:

Folyt.

akkor egész éjjel nyűglődik, nem alszik rendesen. De ezt mindenkinek ki kell tapasztalni, minden gyerek más, ahogy mi felnőttek is.

2014. aug. 20. 20:12
 7/9 A kérdező kommentje:
Koszonom a tanacsokat!:)
2014. aug. 20. 20:19
 8/9 anonim ***** válasza:
Az enyém már idősebb, de kezdettől fogva hálózsákban aludt. A méretet ki kell jól választani. Az enyém is vándorlós volt, most is az, de a hálózsák nem zavarta ebben. Body+rugi+hálózsák. Ha nagyon hideg van, hosszú ujjú, vastagabb body. Sőt még takarónk is van, de azt reggelre mindig leveti magáról. Ha semmi nem jó a tiednek, akkor be kell jól öltöztetni télen, nálunk éjjel mindig lekapcsolják a fűtést, biztos, hogy megfázna, ha csak a két vékony réteg lenne rajta.
2014. aug. 20. 20:34
 9/9 anonim ***** válasza:

kisfiam eléggé utálja a túlöltöztetést, de nálunk viszont télen-nyáron meleg van...

mikor már 7 hós, nyugodtan lehetsz lazább is.

én most annak figyelembevételével írok, hogy a gyereknek nincs hálózsákja, és kitakarózik, illetve mellettem alszik, mindig letúrja magáról a takaróját.

mi hűvös évszakokban, és még nem fűtenek (20-22 fok) ujjatlan, rövidujju body-ra adunk rugit, vagy simán csak vastag rugit (plüss anyagú)

ha hűvös évszak van, de már fűtenek (22-26 fok) akkor csak simán a vékony rugi (csakis hosszúujjú, lábfejes) body nélkül. (felesleges body-t ráadni, a nylon pelus is jól fűt)

tavasszal, ősszel, ha nem fűtenek, nálunk szintén 22-26 fok van, így ugye az előző verzió, rugi, body nélkül

nyáron a 25 fok a vízválasztó, ha 25 fok alatt van, akkor csak sima rövid ujjú body, ha felette akkor csak simán egy szál pelus. ha persze hűvös a napminőség (vagyis hidegnek érzed az időt, hiába van 26 fok) akkor még mindig egy rövid ujjú body belefér.

ne izzadjon szegény. te se tudnál úgy aludni. felesleges túlöltöztetni a babát.

volt, hogy reggel arra ébredtem, kicsit fázom, a gyerek meg egy szál pelusban heverészett mellettem, kitakarozva. nem fázott meg, sőt, olyan jól aludt. én nem vagyok egy fázós típus, de úgy tűnik, a gyerekek elég jól viselik a hűvösebbet is.

a lábizzadás típus is, meg zokni kérdése is. én itthon többnyire mezítláb engedem szaladgászni 15 hós babám... (mindig engedtem pucér lábbal ellenni, ha nem volt hideg. ha az én lábam fázik, akkor rá is adok zoknit, ez a mérce)

2014. aug. 20. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!