Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Mit tudok a bölcső halálról?

Mit tudok a bölcső halálról?

Figyelt kérdés

2014. okt. 1. 17:23
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Mi mind a 3 gyerekkel kb. 1 éves korukig egy SZOBÁBAN aludtunk. Sőt, mikor jött egy következő gyerkőc, az idősebb is ott aludt velünk: tehát a végén 5-en aludtunk egy szobában (a nagyobbakat nem volt szívem kirakni és ők is reklamáltak, hogy velünk és a kistesójukkal akarnak aludni)!!!! Talán azért alakult ez így, mert féltem a bölcsőhaláltól, de nem mertem senkinek mondani, nehogy "pánikot" keltsek itthon. Aztán 1 éves korukban kaptak szép új szobát és félig nyitott ajtónál lettek letéve aludni (ekkor már nem a bölcsőhalál miatt - úgy tudom, ez 6 hónapos korig jellemző - inkább, hogy meghalljam, ha valami baj van: volt, hogy beakadt a lába a kiságy rácsába...). Nem igaz, hogy nem fog átszokni! Nekünk alig pár este kellett és szépen elaludt egyedül a szobájában. 2 gyerkőc volt nagyon bukós, szinte soha nem aludtak hason (oldalt kipárnázva vagy háton - pár hetes korukig pólyában!)Szóval, azt hiszem, nincs általánosan elfogadott, bevált altatási pozíció. Én is láttam olyan műsort, ahol a gyerek ott aludt a szüleivel egy szobában és csak reggel vették észre, hogy meghalt... A neten is írnak olyanokat, hogy az ember haja égnek áll tőle! Szerintem kérdezd meg a védőnődet vagy a gyerekorvosodat!!! Ne kósza híreknek és a neten olvasott hülyeségeknek higgy! Sokkal nyugodtabb leszel, ha szakemberrel beszélsz erről!
2014. okt. 7. 08:54
 22/22 anonim ***** válasza:
2014. okt. 7. 09:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!