1-1.5 éves kor fölött is előfordulhat bölcső halál, hirtelen éjszakai halál?
Nem akartunk légzésfigyelőt venni. Aztán hazahoztuk a kisfiúnkat és nem mertem aludni nehogy meghaljon éjszaka. 5 napos volt amikor gyors elmentünk és béreltünk, majd vásároltunk egy légzésfigyelőt. Jelenleg úgy érzem hogy enélkül nem is merném altatni most 17 hós kisfiamat. Amikor nyaralni mentünk nem vittük a légzésfigyelőt, féltem is rendesen nehogy baj legyen.
Nem szoktam semmit így túl reagálni, nem vagyok egy agyon parázós anyuka de asszem ez a légzésfigyelős dolog a gyenge pontom.
Az elmúlt két hétben többször is tévesen riasztott mert mivel csak két érzékelő lapja van, nem tudom úgy elrendezni a matrac alatt hogy jó legyen. Ha a két szélre rakom akkor középen nem érzékel, ha közép tájra rakom akkor pedig a szélein nem érzékel. Ezért is riasztott be tévesen. Vagyis kikellene vennem a gyerkőc alól, de nem merem. Lehet még baj? Mennyire gyakori ekkora gyereknél a hirtelen halál?
Csak magadat idegesíted vele.
Ne használd már, csak idegeskedsz.Nem lesz semmi baja!
Alapól ha rendes súllyal, normál időre, egészségesen született egy baba, felesleges a légzésfigyelő.
"Babysense 5 van, ket erzekelovel. Az 5 kg-os baba csak az agy sarkaba preselodve erzi jol magat. Meg soha nem riasztott tevesen. Vegyetek ilyet."
Te olvastad a kérdést? Meg egyáltalán mi a francnak venne akármilyet is egy 17 hónaposnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!