Hány hónapos koráig áll fent a bölcső halál a babáknál?
Ez durva...én reménykedtem,hogy egy kicsit kevesebb ideig!:/
Tényleg a ti picitek hol alszik?Veletek vagy a kis ágyban?Veletek egy szobában vagy külön szobában?
Nálunk úőgy volt, hogy születésétől egy hónapos koráig ott aludtam vele a szobájában, majd egy hónapos korától már egyedül alszik a szobájában. De születésétől külön az ágyacskájában. Mindig szépen elaltatja magát. Viszont minden reggel ébredéskor közénk hozzuk a szobánkba a nagyágyba, és ott eszi a reggelijét (cici), majd játszunk vele, igy indul a napunk. :)
8 hós baba anyukája
Mi együtt alszunk-
Sok helyen olvastam, hogy a szülő agyonnyomhatja a gyerekét vagy a takaró alá szorul a baba, de szerintem ez hatalmas butaság. Józan szülő nem fekszik a gyerekére. Takaró meg nem kell. :) Ellenben az anyuka légzése szabályozza a baba légzését is. És az éjszakai szoptatás is sokkal kényelmesebb. De ez egyénfüggő. Mind az anyukán, mind a babán is múlik. Van baba aki 10 sírva hagyott éjjel után sem tanul meg kiságyban aludni (mondjuk amúgy ez szerintem baromság), és van aki a szüleivel nem hajlandó aludni.
Az biztos, hogy ha kiságyban aludna, akkor lenne légzésfigyelőnk. Így egy apró mozdulatra felkeltem mindig, és mondtam, ez bizonyított tény, hogy az édesanya lélegzése szabályozza a babáét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!