10-es csak kerdezem, nem ertem mit szamit ha vele alszol, ha nem ebredsz fel arra hogyha baj van....de ezek szerint te sem. igy szamomra az nem megoldas ha vele alszom foleg hogy egymast keltenenk fel a szuszogasunkal, es egyikunk se aludna.
11-es, a 1.5 eves unokahugom se halt bele az agyhartya gyulladasba mert meg sem kapta, mivel mar van oltas ellene. ha valami ellen van megoldas azt ki kell hasznalni. nem mondok olyan kozhelyt hogy majd megerted ha felnosz (bar nyilvan kamu vagy, 13 evesen mit keresnel egy ilyen kerdesnel) mivel neked is szamos olyan dolog van az eletben, amihez hasznalod a modern tudomanyt, fuggetlenul attol hogy nelkule is meg lehet lenni. Még mindig letezik a papir es a toll, ha a nagyanyad akart kuldeni neked egy kis penzt regen berakta egy boritekba par sort irt melle es elpostazta. nem haltal bele; ma is van posta, megis milyen jo hogy ma már elég ha elutalja ugye? nyugodtabban alszol mert tudod hogy nem a postan kallodik. ennyit errol.
Mindenki úgy csinálja, ahogy jónak látja.
Nyilván nem ébredsz fel arra, ha leáll a légzése, de arra igen, ha besípol a légzésfigyelő, és azonnal ott vagy.
Nálunk itt aludt a fiunk, most 7 hónaposan ment át külön szobába, mert már feláll, mászik és féltünk, hogy kiesik a bölcsőből. Nekem megnyugtató volt, hogy mellettem alszik egy karnyújtásnyira, hallom, hogy szuszog.
Most furcsa, hogy a másik szobában van. :)
A 13 éves válaszát én sem értem, hogy jön ide, hogy régen kit mivel etettek......
Az együtt alvásnál különbség van az egy szobában alvás és az egy ágyban alvás között.
Azoknál fordul elő bölcsőhalál, akik egy ágyban alszanak, és azoknál kevésbé fordul elő, akik külön ágyban, de a baba ágya a szülők szobájában van.
Így a pontos. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!