Etessem éjjel vagy ne?
Figyelt kérdés
Kisfiam 7 hónapos, kb.2 hónapos korától átaludta az éjszakákat, kb.másfél hónapja kezdte megint a felkelést. Tudom, jön a foga, mozgásfejlődés, de sokan azt mondják, éjjel nem kellene etetni (tápszer), csak adjak neki vizet, vagy teát, de ennivalót már ne.
Nem tudom, szerintetek?
2014. szept. 18. 21:07
11/13 anonim válasza:
8-as vagyok. Elotte megkerdezte, h mit vacsorazik. 250g husos fozeleket, majd furdes utan 150ml tapszert. Hat igen, a jozanesz azt mondja, h ez ki kellene tartson. Jelenleg 5-kor kel enni. Megprobaltam egyik nap huzni vele 6-ig de balhezott. Szoval ezen az 5 vagy 6 oran mar nem izgatom magam. De az egesz tema ugy jott elo, h panaszoltam, h minden ejjel ejfelig alszik nyugton, utan 5-ig felorankent felsir. De csak 5-kor szoktam megetetni, akkor meg elalszik mint a bunda. Ezert felmerult bennem, h ha ejfelkor megetetnem, akkor jobban aludna. Na erre mondta a doki, h eszembe ne jusson.
12/13 anonim válasza:
Utolso vagyok. De mar nem birtam tovabb az ejszakazast. Harom napig mindig egyre kesobb mentem be, ha felsirt, a negyedik ejszakat ataludta. Ezt javasolta a doki. Orulok, h hallgattam ra, es inkabb megtanitottam neki az ejszakat ataludni, mint bevezettem volna meg egy ejfeli etetest az amugy is jo husban levo gyereknek...
13/13 A kérdező kommentje:
Tegnap megkérdeztem a védőnőtő, azt mondta, hogy 7 hónaposan még nyugodtan etessem éjszaka, még kicsi, és ha utána simán visszaalszik, akkor ez mindenkinek jobb, kényelmesebb, mintha kínlódunk, mert hagyom sírni.
Szóval egyenlőre marad a felkelés, aztán remélem, hogy ha többet eszik "rendes" ételt, akkor beállunk.
Köszönöm a válaszokat.
2014. szept. 24. 09:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!