Mikor etessem éjjel?
Figyelt kérdés
Azt olvastam, hogy ne várjam meg éjjel, hogy fölsírjon, ha nyekereg már adjak neki szopit. De így sokat kell fönt lennem és elég álmos vagyok. 6 hetes a csöppség.2009. aug. 4. 15:10
1/6 anonim válasza:
Nyugodtan várd meg, amíg tényleg felsír, mert lehet, hogy csak álmában nyöszörög, akkor meg meg is zavarod az álmában.
2/6 anonim válasza:
Ha éhes úgyis üvölteni fog ne aggódj, lehet hogy tényleg csak valami rosszat álmodot, vagy ilyesmi. Nem kell ezért felkelteni.
3/6 A kérdező kommentje:
Én is úgy vettem észre, ha csak nyekerkél, akkor még nem elég éber, hogy szépen szopizzon.
2009. aug. 4. 15:23
4/6 anonim válasza:
Idővel ki fogod tapasztalni h csak álmában nyekereg e vagy tényéeg felébred mert éhes.Én se várom meg h nagyon sírjon éjjel de egy hangosabb nyekenést azért várok mert volt h idő eleőtt vettem ki (amikor még kisabb volt és nem tudtam h ez még nem az igazi).
3 hónapos baba anyukája
5/6 A kérdező kommentje:
Persze sírni nem hagyom, nagyon gyorsan kapja a tejcsit, amikor elbömbizi magát. Nagyon figyelek a hangjaira, szerintem most kezdenek egyre inkább differenciálódni.
2009. aug. 4. 15:44
6/6 anonim válasza:
szia!Az én fiam mikor ekkora volt, sosem vártam meg hogy sírjon.Nyekergett, ugrottam, szopi és könnyen visszaaludt.Már amikor....Neked még nagyon nehéz lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!