Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor etessem éjjel?

Mikor etessem éjjel?

Figyelt kérdés
Azt olvastam, hogy ne várjam meg éjjel, hogy fölsírjon, ha nyekereg már adjak neki szopit. De így sokat kell fönt lennem és elég álmos vagyok. 6 hetes a csöppség.
2009. aug. 4. 15:10
 1/6 anonim ***** válasza:
Nyugodtan várd meg, amíg tényleg felsír, mert lehet, hogy csak álmában nyöszörög, akkor meg meg is zavarod az álmában.
2009. aug. 4. 15:12
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha éhes úgyis üvölteni fog ne aggódj, lehet hogy tényleg csak valami rosszat álmodot, vagy ilyesmi. Nem kell ezért felkelteni.
2009. aug. 4. 15:23
 3/6 A kérdező kommentje:
Én is úgy vettem észre, ha csak nyekerkél, akkor még nem elég éber, hogy szépen szopizzon.
2009. aug. 4. 15:23
 4/6 anonim ***** válasza:

Idővel ki fogod tapasztalni h csak álmában nyekereg e vagy tényéeg felébred mert éhes.Én se várom meg h nagyon sírjon éjjel de egy hangosabb nyekenést azért várok mert volt h idő eleőtt vettem ki (amikor még kisabb volt és nem tudtam h ez még nem az igazi).

3 hónapos baba anyukája

2009. aug. 4. 15:28
 5/6 A kérdező kommentje:
Persze sírni nem hagyom, nagyon gyorsan kapja a tejcsit, amikor elbömbizi magát. Nagyon figyelek a hangjaira, szerintem most kezdenek egyre inkább differenciálódni.
2009. aug. 4. 15:44
 6/6 anonim ***** válasza:
szia!Az én fiam mikor ekkora volt, sosem vártam meg hogy sírjon.Nyekergett, ugrottam, szopi és könnyen visszaaludt.Már amikor....Neked még nagyon nehéz lehet...
2009. aug. 4. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!