Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Most akkor mit csináljak...

Most akkor mit csináljak éjjel, etessem meg vagy ne?

Figyelt kérdés

Kisfiam egy ideje már 4ig alszik úgy, hogy kb 9kor teszem le aludni.negyed 9kor kezdünk enni(anyatejes) és mikor végzett általában bealszik, leteszem.Pár napja viszont fent van már 1-2 körül, egyszer beadtam neki a cumit, mert nem sírt, csak nyűglődött és figyeltem mit csinál, egyből visszaaludt és kakilt egy jót és aludt még egy órát.Szóval akkor tudtam hogy csak a kaki miatt kelt föl(ilyen már volt korábban is nappal) de most már nem tudom mit csináljak...nem akarok kegyetlen lenni, hogy nem adok neki cicit csak cumit, de egyáltalán nem tűnik éhesnek, nem kap a cumi után, keze után sem.3-4körül mikor eszik utána is 1-2 órát alszik, aztán nyüglődik, nem tudom miért...

Amúgy nagyon sokat szokott enni egyszerre, szóval azért nem gondolnám, hogy éhezne.

2010. dec. 22. 18:52
 1/9 anonim ***** válasza:

nem írod, mennyi idős

lehet fejlődési ugrástól is, mozgáskényszertől is, amikor új mozgást tanul, fogzástól is, ezer dologtól

2010. dec. 22. 19:01
 2/9 A kérdező kommentje:
jaj bocsi, 2 hónapos
2010. dec. 22. 19:17
 3/9 anonim ***** válasza:
adj neki enni,egy két hónapos még nagyon kicsi.nem véletlenül kel fel.
2010. dec. 22. 19:25
 4/9 anonim ***** válasza:
etesd meg, ő még természetes, hogy enni akar
2010. dec. 22. 19:30
 5/9 anonim ***** válasza:
Így van..adj neki enni!Még pici ahhoz,hogy ne adj neki!Bár ha cicire teszed és azt látod,hogy csak nyammog rajta akkor nem az éhség miatt kel!Bár ha keveset szipákol akkor meg lehet szomjas...egyszóval adj neki!
2010. dec. 22. 20:12
 6/9 anonim ***** válasza:
50%
Én mindég adtam neki. Most kezdi átaludni az éjszakákat 22 hónapos. 12 hónapos korától 1-2x kelt már csak, előtte 3x is. Sokszor csak én kellettem neki, nem igazán szopizott. Cumit, vizet nem fogadta el, sírni nem hagytam/hagyom így maradt a cici.Engem nem zavar, hogy még mindég kel. Most újra ébred, mert jön a foga.
2010. dec. 22. 20:15
 7/9 A kérdező kommentje:
oké, köszi, ne értsetek félre, nem akarom éheztetni tényleg, csak nem tudtam mi van, mert mikor mellettem alszik, akkor is sokszor szokott lenni, hogy nyöszörög, de akkor látom, hogy csak a kaki miatt, hiszen jóformán fel sem kel.De mikor a kiságyban van nem tudom mire ébred.Amúgy tényleg nagyon sokat eszik, volt már olyan, hogy fél 5kor kelt, aztán fél9kor már keltettem, hogy egyen....2hét alatt hízott 560g-ot, van étvágya:)
2010. dec. 22. 20:57
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a "nyöszörgés" még sokáig lesz, mégha nem is éhes, akkor is. Mi ezért is költöztettük át másik szobába 4 hósan, mert nem tudtam aludni, mindig felébredtem és lestem, hogy akkor most mi van. Azóta persze beállt, hogy éjjel is még 4 óránként eszik. 11 hós a kisfiam. Most is sokszor hallom a bébiőrön, hogy nyöszörög, aztán alszik tovább.
2010. dec. 22. 21:25
 9/9 anonim ***** válasza:

első vagyok

2 hónaposnak még feltétlenül, ha 8 hónapost írtál volna, akkor már megfontolandó lenne

2010. dec. 23. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!