Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » 8 hónapos múlt a kislányom,...

8 hónapos múlt a kislányom, éjjel óránként felkel sírva, és ilyenkor csak tápszerrel lehet megnyugtatni és visszaaltatni, de szerintem az óránkénti evés sok, meg az is hogy óránként felkel! Mitöl lehet ez? Mit tegyek, hogy jobb legyen?

Figyelt kérdés

2014. szept. 16. 10:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Beszélj hozzá halkan, simogasd. De ne szokjon rá arra, hogy az evés megnyugtatja, mert ez a szokása később is megmaradhat.
2014. szept. 16. 11:15
 2/4 anonim ***** válasza:

2 dolog lehet a háttérben, lehet, hogy egyszerre a kettő. Jön a foga és ezért esik jól a cumit rágcsálni, mert fáj az ínye. Próbálkozhatnál esetleg egy kis vizzel, esetleg ringatással.

A másik pedig a szeparációs szorongás. Kisfiamnál is 8 hónaposan kezdődött. Nálunk annyira nem volt durva, mert napközben csak kiabált, ha nem látott, szerencsére nem sírt. De mindig jött utánam, bárhova mentem. Éjjel többször ébredt és csak mellettem nyugodott meg.

1-2 hónap alatt lecsengett a dolog.

2014. szept. 16. 12:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Elvileg nem is lenne szabad óránként tápszert adni neki, mert a tápszert kb 2ora alatt emészti meg.. és ha ettől hamarabb adsz neki megint akkor fájni fog a pocija.. amitől ugyan úgy felébred! (Tapasztalat) .. probáld meg vizzel, hátha az is elég neki! :) .. vagy nézd meg miket eszik napközben, nekem pl volt, hogy felkellt napokig éjszaka.. aztán napok teltek el, szenvedtünk.. mire megprobáltam, hogy az amit napok ota eszik ( tejpép) nem e lehet hibás... aznap nem is adtam neki belőle, és végigaludta az éjszakát :)
2014. szept. 16. 12:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Az is lehet, hogy este nem lakik jól.De éjjel már egyáltalán nem kellene neki semmit enni.
2014. szept. 16. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!