Etessem éjjel vagy ne?
Figyelt kérdés
Kisfiam 7 hónapos, kb.2 hónapos korától átaludta az éjszakákat, kb.másfél hónapja kezdte megint a felkelést. Tudom, jön a foga, mozgásfejlődés, de sokan azt mondják, éjjel nem kellene etetni (tápszer), csak adjak neki vizet, vagy teát, de ennivalót már ne.
Nem tudom, szerintetek?
2014. szept. 18. 21:07
1/13 anonim válasza:
Már régen nem kellene éjjel etetni. Ha eddig átaludta az éjszakát, akkor semmiképpen. Adj neki teát, ha nem alszik másképp vissza.
2/13 anonim válasza:
Miért ne adhatnál neki enni,ha éhes?!
Mert mások ezt mondják? Ez butaság.
Még akár egy évesen is ehet éjjel.
3/13 anonim válasza:
A fiam addig kelt fel éjszaka enni amíg tápszert kapott (3 éves koráig). Amint abbahagytuk, többet nem kelt fel. Kislányom 2 éves koráig kelt éjjel enni, volt hogy kétszer is. De ez is abba maradt. Szerintem tudja mikor mi kell neki. Én ebből nem csináltam soha ügyet, ha éhes egyen! :)
4/13 anonim válasza:
Azért, hogy egy 1 éves éjjel eszik az nem normális...nyugtathatod magad ezzel kedves válaszoló, de akkor sem az
5/13 anonim válasza:
Akkor az én környezetem tele van nem normálissal:)
Sebaj:)
Nagyon sok gyerek felkel még enni, akár anyatejes, akár tápszeres egy éves koron túl is. Semmi gond ezzel. Emberek vagyunk, nem gépek.
6/13 anonim válasza:
Kedves utolsó...Nem az ember nem normális, hanem a helyzet...De biztos szörnyű érzés, amikor az ember gyereke éjjel alszik és nem eszik...
7/13 anonim válasza:
az enyém 2 évig szopott,de csak 1,5 éves koráig kelt éjjel,pedig én adtam volna neki enni,vagy inni,ha kéri tovább is..7 hónapos még nagyon kicsi,adjál neki,ha kéri,ha nem éhes úgy sem eszik
8/13 anonim válasza:
Eppen most kozolte velem a gyerekorvos, h ha 8-kor fekszik, akkor 6-ig mar illene kibirnia kaja nelkul. Elotte ne etessem meg, mert elhizik tini koraban.
9/13 anonim válasza:
Utolso vagyok, 10 honapos a baba.
10/13 anonim válasza:
Utolsó, szerintem vagy válts orvost vagy egyik füleden be,a másikon ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!