Volt már valakinek úgy, hogy a pár hetes kisbabája fent volt egyhuzamban 10-12 órát alvás nélkül?
én szerintm nagyon gyorsan ennie kellene hasfájásit
az én babám is ilyesmi volt, csak nem egyhuzamos, de a 24-ből aludt vagy 6-10 órát a 16 ideális helyett.
amúgy ha csak annyi a gond, hogy kiságy, az meg természetes, hogy 9 hónapon át ringatva volt a pocakban és vágyik rá.
habár pár hetesen még el kellene aludnia.
nem mindegy az a pár hét, hogy két hetes, vagy 4
ilyenkor még nagy különbségek vannak
Enyém is rossz alvó volt eleinte (ennyire azért nem, de nagyon keveset aludt nappal). Én hagytam magamon aludni, volt, hogy 2-3 órákat aludt cicin, nem tettem le. Ilyenkor kell még nekik az anya közelsége.
Ha viszont le kell tenned mindenképp, akkor próbáld esetleg úgy szoptatni, hogy ráteszed egy nagy párnára, és ha elaludt, akkor párnástul teszed le. Nem kell feltétlenül a kiságyba, franciaágy közepéről se tud még leesni. Így nem mozgatod meg annyira.
Ill. nekik még jó 20 perc kell a mélyálom eléréséhez, azt ki szoktad várni? Az előtt könnyen felébrednek, ha pakolják őket.
Nekünk még a bébihinta segített, elringatja, már 5 hónapos de még mindig nagyon jókat alszik benne.
Utolsó vagyok, ma nem volt gond?
Nálunk megint, ugyanaz... Kivagyok teljesen. Kettős front van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!