Hét hetesem nagyon nyugtalanul alszik, szinte öt
percenként széttárt karokkal sikítva ébred. Ilyenkor
öleléssel, ringatással sem tudom megnyugtatni, sokáig
erősen sír. Mit tehetnék, hogy megnyugtassam, hogy
nyugodtabban aludjon? Annyira sajnálom.
A kokuszmatrac nem feltétel a hason alváshoz te lány! :)
Nyugi mindent jol csinalsz,ők ilyenek iluenkor még. A lanyom 4hosan jött rá mégiscsak jo hason aludni illetve ő a pólyában 3hetesen már üvöltött.Nekünk az jött be hogy egy textilpelussal bugyoláltam be a lábait felemelve de a kezeit szabadon hagyva. Vagy az oldalán aludt. De már mikor hazajöttünk a korházbol z oldalára fordult és ugy aludt sokszor.Volt hogy egy használt pólómra fektettem.
2014. júl. 23. 15:45
12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm az új tippeket is, az elmúlt két napban mindent kipróbáltam amit csak javasoltatok. Kezdtem a hason alvással. Eddig csak azért volt hason, hogy tudja gyakorolni a bucija emelgetését és sajnos akárhányszor próbáltam letenni hasra- akár reggel akár éjszaka- kihívásnak vette azt és veszettül elkezd kaparni a lábával, mintha mászni akarna, de a kis karjai persze nem bírják. Ettől ideges lett és sírt, így azt hiszem a hason fekvés nem neki való- legalábbis kiságyban. Az én hasamon nagyon szívesen alszik hason, mondjuk jól lebukik mindig, de legalább jót alszik utána :) Hátránya, hogy ezzel én is le vagyok kötve... A takaróba bugyolálás felhúzott lábakkal jó volt, de inkább csak este, nappal nagyon meleg van és nem tűri a takargatást- becsavarást. Remélem hamarosan elkezd forgolódni és megoldódik ez a probléma, megtalálja majd a kedvenc pozíciót :)
Sokat bukik? Lehet ez a gondja. Nekik még nem zar jol a gyomorszajuk. Emeld meg akiságy fejrészét. Melegben az is bevált ha a takaróját a lába alá raktam imadott felpockolt lábakkal aludni. Meg nem tudom mit raksz alá, mi sokaig a pólyán altattuk, majd egyszer csak nem maradtmeg a kiságyban. kiderült h nem szereti h alatta van a pólya. Kb 6 hetes volt ekkor.
2014. júl. 26. 10:23
14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm Kedves Utolsó, három napja alszik egy öszetekert takaróval a lába alatt, nagyon sokat segített- határozottan nyugodtabb lett:) Eddig a babakocsi mózesében altattam magam mellett, simogattam, ha hirtelen felébredt és megijedt. Tegnap viszont már át tudtam tenni a kiságyába, a megszokott időben ébredt csak fel,éhesen:) Nem gondoltam volna, hogy egy ilyen apró trükkel ennyit fejlődhet, javulhat a dolog. Sőt, a takaróról lendületet véve elkezdett oldalra fordulgatni, így meg tudja támasztani a nehéz popsiját is:)Köszi az ötletet, nagyon bevált.
Szia örülök hogy bevált. Sajna az h szereti a felpockolt lábas alvást az pocakfájást sejtet. Pukizik sokat?Meg igazábol nekem olyan érzésem volt hogy ez hasonlit legjobban a pocakban felvett pózra. Mindegy a lényeg hogy bevállt nállad is. Igen nalunk os előszeretettel lefordult rola mar pár hetesen. Szeretnek felhuzott lábbal aludni csak nem birják ugytartani.
Szép éjszakákat,tornáztasd sokat:) 11es és 12es valaszolo voltam.
2014. aug. 2. 08:40
2014. nov. 21. 16:43
Kapcsolódó kérdések: