10 hónapos babám állandóan forgolódik álmában. Mit tehetnék, hogy nyugodtabban aludjon?
Nappal nyugodtan alszik, de éjszaka egyre rosszabb, állandóan forgolódik az egyik, majd a másik oldalára és nagyon nyugtalan. Kb egy hete kezdett el mászni, lehet hogy attól van? Olvastam, hogy a mozgásfejlődé miatt alhatnak nyugtalanabbul, de eddig nálunk ez nem fordult elő. Több mint 1 hónapja állt fel, majd állásból ült le. Most már kapaszkodva lépeget.
Nálatok volt ilyen? Ha igen meddig tartott? A fogzást kizártam, mert nem ébred gyakrabban és jelenleg nincs jele, hogy jönne a következő.(8 foga van már)
Kicsi tejbe 3 csepp levej jól elkeverve,fürdés után levendula olaj és sima baba olajkeverékéből egy kis masszázs..nem tudom mi lehet a gond de nálunk 15 hónapig éjjelente legalább 4szer ébredt és sokszor vissza se akart aludni és ez annyira segitett hogy 1 hónapja annyit se mond álmában hogy kukk:) Ja meg egy phár citromfű tea..(gyógyszertári) mindennap kbeste 7 fele itasd meg vele..
nálunk kb egy hét mulva hogy ekezdtem ezt a kombinációt segitett..másnak is ajánlottam már volt aki irt pozitiv tapasztalatról..
Egy probát megér sztem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!