Amikor bújik a fogacska, és emiatt állandóan sírva ébred éjjelente 628-szor, mit tehetnék, hogy nyugodtabban aludjon? Hogyan segíthetnék még a babámon?
Szia! A Dentinox gélt ajánlom. Nekünk bevált max.3x lehet egy nap.Én a harmadikat lefekvés előtt adtam.A Chamomilla bogyót én is adtam, az is jó volt.
A lánc és a Viburcol kúp nem volt hatásos.
Sokan fájdalomcsillapitót adnak, nem tudom pontosan melyiket, de biztosan megírják.
Bocsi, hogy nem tudtam sokat segíteni.
Az én fiam is ezzel küzd :(( na meg én is :)
De nálunk halljátok SEMMI nem hat!! Se Nurofen,se hoemós bogyók,a dentinx szerintem kukába való...
Viburcol kúp nekünk is csak első éjszaka segített :(
Én már nem tudom mit kezdeni.
Sziasztok! Köszi a tippeket! Tegnap este adtam Neki Nurofent. Hát nem volt sokkal jobb a helyzet. Az éjszaka első felében talán valamivel nyugodtabban aludt. Szopizik 3-szor is minden éjszaka, mert a cumi általában nem elég Neki. Csak azt nem értem, hogy mikor reggel 7 körül fel-felsírt, akkor csak cumit kapott, és még visszaaludt kb. 1 órára, utána pedig jókedvűen, gagyarászva ébredt...
Kellemes napot kívánok Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!