Anyukák! Tényleg igaz, ha a baba külön szobába alszik a szüleitől, akkor nyugodtabban alszik és hamarabb átalussza az éjszakát? Van olyan aki ezt tapasztalatból tudja?
Panelban lakunk,de még együtt alszunk a 9,5 hós kisfiúnkkal,aki persze remekül nem alussza át az éjszakát,pedig most nem is fogzik.
A 2 szoba közel van egymáshoz,van légzésfigyelő is.
Szívesen megpróbálnám ezt a variációt is ha tényleg használ a gyereknek.
Bár attól félek,nem hallanám meg a sírását ha mélyebben alszom,de még nem próbáltam...
meghallod ne aggódj.
nekünk lányunk 3 hós koráig aludt a szobánkban, de 2 hósan már átaludta az éjszakát.
most a másodiknál is megy 3 hósan a szobájába, mert szerintem minél tovább van veletek annál nehezebb másik szobába áttenni.
Nálunk mikor az első született egy szobában aludt velünk, minden éjjel megébredt kb 14 hónapos volt mikor külön szobát kapott azután az éjszakák nagy részét átaludta.
A kicsi is egy szobában volt velünk de ő hamarabb kapott külön szobát 10hónapos volt. És utána ő is átaludta az éjszakákat.
Elejétől kezdve külön aludt a lányunk. Volt légzésfigyelő is 6 hónapos koráig.
2 hetes korától hason aludt el, másképp nem is tudott.
7 hetes korától átaludta az éjszakát. Bár ő 3. héttől napi 6× evett, majd 7. héttől napi 5×.
Reggel fél7-7 fele kelt és fél9-9 fele aludt este.
Most 14 hónapos. 8-kor kel és 8-fél9kor már alszik.
Imád aludni:))
Olyan, mint az anyja.
De szuper!!!!!Köszönöm a válaszokat!!!!!
Remélem nálunk is csak ez lesz a titok nyitja:-)
Már ma meg is próbáljuk az apjával!
Biztos fura lesz,de igyekszem megszokni!!!!!
szia, 2 gyermekünk van. 2,5 éves kislány, 3 hónapos kisfiú. Mindkettő születése óta külön szobában alszik (a 2 gyerek együtt van, egy szobában), mindkettőjük 2 hónapos korától átalussza az éjszakát.
Sok sikert Nektek is!
Szia!
Hát bocsi, de én leszek, vagyis mi leszünk az ellenpélda. Kisfiam kezdetektől külön alszik, 4 hónaposan átaludta az éjszakát egész 8 hónapos koráig, azóta kb 5x aludta végig az éjjelt, most 21 hónapos. Mindent kipróbáltam ami létezik, sajnos ő ilyen, remélem hamar kinövi. Mondjuk attól nálatok bejöhet a külön szoba, szurkolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!