Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Kisfiam 3 hónapos.Nagyon rossz alvó.Napközben alig akar aludni,ha el is alszik nagyon nehezen megy neki,még sokszor akkor is ha ringatom.Eddig az esték jók voltak de már az is problémás.Hasfájós,de kap Biogaia cseppet rá,plusz speciális tápszert.Védőnő mondta,hogy az ínye duzzadt,a fogzási folyamat elindult nála,ezen is segítünk az Osa géllel.Minden jó tanácsot szívesen fogadok.2014. jún. 29. 09:01
1/1 anonim válasza:
Szia,nálunk is hasonló volt,kb 4 hónapos koráig a kislányom nappal nehezen aludt,sokszor ha el is altattam,amint leért a popója a kiságyba,már ébredt is fel. Éjjel jobb volt,8-9 hetes korától csak egyszer kelt fel enni,de volt,hogy utána fent voltunk 1-2 órát,mert nem aludt vissza. Biogaia-t adtunk mi is,nekünk használt,kétszer csináltunk kéthetes kúrát neki. A nappali alvásnál kitartóan próbálkoztam,hogy aludjon a kiságyban,nem akartam,hogy pl csak babakocsizva alszik,és akkor mehetek esőbe-hóba,kánikulába vele. Sírni nem hagytam sosem.Végülis idővel jobb lett,3 és 4 hó között kezdte átaludni az éjszakákat,és a nappali alvás is rendeződni kezdett. Arra alszik el,ha dúdolok neki,egyszerű dallamot,kb 10 perc,és alszik. Most 9 hónapos,szépen alszik az ágyában,bár az éjszakákat nálunk is zavarja a fogzás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!