Másnak is ilyen nehéz?
Figyelt kérdés
11 hós a lányom, nagyon nehezen alszik el,születése óta.
Evett, nem fázik, semmi baja, de nagy sírás árán alszik csak. Másnak is nehéz? Rémálom az anyaság számomra :(
2014. jún. 18. 09:14
2/11 A kérdező kommentje:
Este elalszik kb 9 magasságában, aztán eszik 2 szer éjszaka, plusz forgolódik 1000000-szer, utána reggel 6 magasságában már csicsereg, alszik fél 9kor most 9 után aludt el, aztán délután is alszik 1-2 körül, de sajnos változó, és van h kora este is..........össze vissza.
2014. jún. 18. 09:22
3/11 anonim válasza:
Nem lenne már elég neki 1 alvás? Lehet, nem elég fáradt és azért alszik el nehezen.
4/11 A kérdező kommentje:
Biztos, hogy álmos, mert sír, vörös a szeme, dörzsöli ásítozik, a másik, hogy születése óta ilyen :(
2014. jún. 18. 09:35
5/11 anonim válasza:
Délelőtti alvást már én sem erőltetném akkor.
6/11 A kérdező kommentje:
Délután , és este is ilyen nehezen alszik :S
2014. jún. 18. 09:42
7/11 anonim válasza:
De ha kihagynád a délelőttit akkor lehet fáradtam lenn akkor és előbb elaludna.
8/11 A kérdező kommentje:
És hogy kezdjek neki? Vagyis, "tartsam ébren" Vagy hogy érdemes? Mert ez egy ördögi kör, amig kialussza magát nappal éjszaka sem alszik gondolom :(
2014. jún. 18. 09:47
9/11 anonim válasza:
Nekem is születése óta nehezen alszik.
Olyan 4-6 hónapos korában jobb volt, amikor éjjelente csak 3-4szer kelt. Utána rosszabb lett ahogy a fogak bezavartak. Most 13 hónapos, jelenleg 5-6szor kel.
Napközben felváltva 1-2szer alszik, teljesen eltérő időket.
Én igyekszem különféle altatási módszereket bevetni, több-kevesebb sikerrel. Altattam már sétálva, ringatva, cicin, énekelve, fekve stb módszerekkel.
Most próbálok neki egy plüssállatot társítani az alváshoz, aki az alvópajtása lenne, hátha az segít az éjszakai biztonságérzetét növelni.
10/11 anonim válasza:
Ja azt még hozzátenném, hogy külön nehezíti a dolgom, hogy már dolgozom mellette és apuka is folyamatosan panaszkodik, "mikor alussza már végig az éjjelt a gyerek, mikor xy gyereke már rég jókat alszik", szóval ez még lelkileg is kikészít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!