Nem lehet, hogy mi-anyukák is "hibásak" vagyunk a gyakori éjszakai ébredéseknél?
És mondom még egyszer, én ezzel nem bántani akartam valakit is, mert mindenkinek szíve joga, hogy miként nyugtatja meg a gyerekét. Ha neki ez jó, hogy cicire teszi, tegyen úgy.
Csak van egy idő, amikor is nehéz elválasztani azt, hogy az a baba most éhségből-szomjúságból kéri vagy mert nyugtalan. És az az anya, aki a cici mellett szavaz, ott már nem feltétlenül tápanyag szükségletről beszélünk.
És itt jön az képbe, hogy anyuka már rosszul érzi magát, mert a másfél éves gyereke a játszótér közepén rángatná le róla a ruhát, mert ő nyugtalan és cicin akar megnyugodni vagy még éjszaka is 5-ször fel kell hozzá kelni és cicire tenni, pedig már a tápanyagszükséglete ezt nem igényli.
És erre gondolt szerintem a kérdező, hogy ilyen esetben tényleg cicire kellene még neki tenni? Vagy ha kezdettől fogva másként nyugtatta volna meg, ha nem tette volna cicire, mert nem lenne már feltétlenül szüksége rá, akkor is vajon ennyit kéne éjszakázni? Mert nem biztos.
Tudtatok h.az anyatejben vannak nyugtato hatasu hormonok? Tehat nem csak a szopomozgas nyugtatja meg a babat. A termeszet ezt igy talalta ki. Mivel nyugtatnak meg ha egyszeruen nem letezne muanyag cumi? Szoval az anyamellet nem csak etetesre itatsra talalta ki a termeszet hanem nyugtatsra is. A nyugtato cumi ennek a modern valtozata h.megkonnyitse az anyukak dolgat. Van baba aki elfogadja van aki nem. Most kicsit elferditem ELNEZEST: en sem vibratorral szeretem csinalni hanem a ferjemmel mert nem csak egy szerszamra hanem a testere is szuksegem van.....sztem a babaknak is igy lenne az egesz anyukajukra szuksege nem csak a mumellbimbo valtozatra!!!!!!
Az ejszakai ebredes meg termeszetes dolog csak nehezen viseljuk mert kisagyba teszegetjuk babankat ahelyett h.kozvetlen kozelunkban lenne. Ugy nem faraszto. Ez nem azt jelenti h.mindenkinek igy kell csinalni en tokeletesen megertem ha vkinek ez faraszto!!! Szoval nem osztani akarom az eszt. Ez az en velemenyem es meg sok szakambere - szoptatasi tanacsadoe akik folyamatosa kutatasi eredmenyeket tovabbitanak felenk!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!