Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Éjszakai evés kiiktatása?

Éjszakai evés kiiktatása?

Figyelt kérdés

3 óránként evő babámnak ha z éjjeli 3 órai etetést kihagyom lesz-e baja?

nem sír csak nyönyörög este, álmában etetem majd alszik tovább. Nem tudom ha nem adnék neki akkor felébredne-e

2014. ápr. 14. 15:08
 1/9 anonim ***** válasza:
mennyi idős?
2014. ápr. 14. 15:12
 2/9 anonim ***** válasza:
28%

NEM kell éjszakai etetni, de felkelteni vagy álmában etetni semmiképpen. Még akkor sem kell, ha csak egy kicsit sír.

Ha este eleget szopizik, akkor alszik éjszaka. Így csak hozzászoktatod, hogy éjjel is egyen. Erről később nem tudod majd leszoktatni.

2014. ápr. 14. 15:21
 3/9 A kérdező kommentje:

3 hetes

de napközben keveset eszik, nem jön ki a napi minimum még az éjszakai etetésekkel sem

2014. ápr. 14. 16:37
 4/9 anonim ***** válasza:
3 hetes, nehezen gyarapodó, keveset evő babámat éjszaka is megetetném az első nyikkanására. Ráér később is leszokni róla, mikor megerősödött.
2014. ápr. 14. 17:48
 5/9 anonim ***** válasza:
87%

Hogy nem kéne etetni éjszaka még ha kicsit sír is??? ez rossz vicc...

Felkelteni valóban nem kell, de ha "szól" hogy enni kér, adj neki mindenképpen. Egy ilyen pici baba nyugodtan ehet akár 8-10 alkalommal is 24 óra alatt.

2014. ápr. 14. 18:22
 6/9 anonim ***** válasza:

Akkor mindenkeppen etesd meg! Pici meg, a vercukra leeshet, amire nem biztos hogy felebred. Plane ha nappal sem eszik tul sokat. Ha meg szoptatasrol van szo, most szaporitja a tejet.

Aludjon, ha akar, de ha ehes, etesd meg.

2-es: Te pl. nem szoktal akar csak megszomjazni ejszaka?

2014. ápr. 14. 20:37
 7/9 A kérdező kommentje:
heti 200 grammot gyarapszik ami jónak számít. de napi 400 grammot eszik meg azt is úgy h éjjel mikor álmában nyöszörög etetem
2014. ápr. 14. 21:35
 8/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, védőnő mondta h ha nem sír akkor nem kell éjjel etetni ezért voltam kiváncsi h mi is van. amúgy nem esik nehezemre éjjel felkelni, csak nem tudom h mi is lenne jó
2014. ápr. 14. 21:37
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ilyen picit még kell etetni éjjelente, ha elfogadja. Nem a sírástól függ, nekem a nyöszörgés is elég lenne, hogy megetessem. Ha megissza, biztos kellett is neki. Nem sütit vagy zsíros kenyeret kap, amitől elhízik.
2014. máj. 3. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!