Anyukák! Segítséget szeretnék, kérni. Nem akar a 7-éves kislányom a szobájába aludni, volt már valaki hasonló helyzetben? Bővebben lentebb.
A nagyszülőknek az a dolguk, hogy szeressék és kényeztessék, ez így normális.
Otthon viszont úgy érzi, hogy ő ki van zárva közületek, hisz a kis tesó veletek alhat ő pedig nem. Aludjon a két gyerkőc egy szobában.
Köszönöm mindenkinek a választ,én is úgy gondolom,hogy kirekesztve érzi magát,próbálok köztes megoldást találni,pl:hétvégén alszunk együtt,a kislányom iskolás,így neki fontos,hogy kipihenje magát,a pici valamikor csak este tízkor alszik el,ha a tesó is velünk lenne ő se tudna aludni.A ketten egy szobában,azt még azért tartom korainak,mert sokat szopizik még,és sajnos ébren alszik,így van,hogy ha elalszik a baba kiosonok egy percre,és már fel is ébredt,és kezdhetem újra az egészet.
A nagyszülőknek szerintem is az a dolguk,hogy kényeztessék az unokát:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!