Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Mi történt az 5 hónaposommal?

Mi történt az 5 hónaposommal?

Figyelt kérdés
Nem állítom azt, hogy átaludta az éjszakát, nem is vártam el tőle. Szépen megébredt 2-3x tettem mellre aztán aludtunk tovább. Ellnben egy pár napja óránként kell, és nem csak nyöszörög, hanem órdít, azt sem tudom hova tegyem. A mellem nem kéri, és csak sír meg sír. Néztem a fogát de semmi nem látszik. Hulla fáradt vagyok, arról nem is beszélve, hogy mindig felkülti a nagyobbik 5 évesemet. Meddig fog ez tartani?? hellp!!! :((((
2014. jún. 2. 09:02
 1/1 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy a pocakja fáj? Esetleg kap infacolt!? Mi azt használtunk! És a pocak fájás a múlté lett!! Egyébként a foga is lehet! Jön lefelé és viszket az ínye! Az én fiam megszenvedte!!

De a nem alvás dolog az nálunk mai napig meg van sajnos.. :( pedi két éves! Én sem tudom mi lehet vele! Mindent kipróbáltam! De felsír többször is! Van hogy felébred nem alszik vissza stb stb! Szóval nem vagy egyedül!! Kitartás!!!

2014. jún. 2. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!