Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Mi történt az eddig jól alvó...

Mi történt az eddig jól alvó babámmal?

Figyelt kérdés
5 hetes a kisfiam,csak anyatejes,jól fejlődik,heti 30 dkg-ot hízik.Eddig etetések közt aludt,most meg 3 napja napközben csak kézben hajlandó aludni.Görcsoldót kap.Mi történhetett vele?
2014. márc. 27. 16:41
 1/3 anonim ***** válasza:
Nalunk 6 hetesen kezdodott. Elotte elaludt barhol barmikor azota csak ringatassal es cicivel. Ezt igenyli. Persze azt mondjak mi ronntjuk el de hol? Sirni nem hagytam sztem az babakinzas igy azota is igy van nem banom!!!! Erzem h.ez a szukseglete es megadom neki!
2014. márc. 28. 11:11
 2/3 anonim ***** válasza:
Szüksége van rád, hiányzik neki az illatod a hangod a ringatásod stb. Az én fiam is ilyen volt, nem lett elrontva. Ringattam ha kellett több órán át. Most 7 hónapos és kiegyensúlyozott, boldog baba. Saját ágyában alszik egyedül.
2014. márc. 29. 12:51
 3/3 anonim ***** válasza:
Ez a kólika! A kólikát a gyermekek általában 3 hónapos korukra kinövik. A kólika hasfájással jár, amelyek este/kora délután szoktak jelentkezni.
2014. márc. 29. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!