Akik sokáig aludtatok a gyereketekkel: mi történt, amikor megszületett a kistesó? Hány éves volt a nagy? Hogyan aludtatok onnantól?
+1 már nem számított, aludtunk mint az egerek, szerencsére volt hely. Nekem az számított, hogy éjjel mindenki aludjon és csönd legyen - akárhogy is.
Aztán ahogy a kicsi 1 éves lett egyszerre a kettőt kipattintottuk a gyerekszobába. Mivel együtt mentek, közel volt az ágyuk egymáshoz, nem volt hiszti sosem. Esti mesélés, puszi, aztán kijöttem, maguktól elaludtak.
Nálunk 2 volt a nagy mikor jött a pici.Hát voltak éjjelek mikor a nagy mellettem dekkolt és várta,hogy megetessem a picit,hogy aztán mellém feküdhessen...
De nekem mondjuk szerencsém volt,mert a kicsi hamar elkezdte átaludni az éjszakát.Addig meg megoldottuk...A kicsit megszoptattam,magam mellé tettem, mikor a nagy át akart jönni inkább én feküdtem mellé(egy szobában vagyunk)
Nem tudom nálatok mi a felállás,de minden megoldható:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!