22 hónapos kor-tól, együttalvás? Elrontatnám?
Figyelt kérdés
Kislányom mostanában reggel átjön és együtt alszunk egy kicsit. Nagyonnélvezem és Ő is. Napközben és este is eddig csak leraktam és aludt de most már nem akarja hogy letegyem. Velem szeretne aludni szerintem. Ezzel csak az a gond hogy 2 hetente nagyinàl alszik és szeptembertől bölcsibe megy. Nem akarom megkavarni a jó rendszert és a mi szobánk nagyon hangos is,de olyan jó együtt aludni.2014. máj. 23. 21:26
1/4 A kérdező kommentje:
*elrontanám
2014. máj. 23. 21:29
2/4 anonim válasza:
Ne is csinálj ekkora hülyeséget. Reggelente inkább vidd vissza, maradj mellette, mert így persze, hogy nem érti, máskor miért nem lehet. Ha pedig ragaszkodsz ehhez akkor tarts ki a csak reggel mellett.
3/4 anonim válasza:
szerintem az esti lefekvést próbáld megtartani,esetleg bújj mellé ha úgy könnyebben elalszik,de reggel ne legyen gond ha átmegy!!miért lenne ez gond nem is értem??oké eddig volt egy rendszer,de úgy látszik neki most több kell belőled,én tuti hagynám,ha reggel átjönne!!
4/4 anonim válasza:
én is hagynám,hisz emberből van ő is,érzelmekkel,szükségletekkel!
Miért ne bújhatna reggelente Anyához??
meg áll az eszem ettől az új trenditől!
Már még reggel se hagyjuk odabújni,kísérjük vissza a szobájába...pff...:(
Bölcsibe,nagyinál hidd el,el fog tudni aludni nélküled is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!