Miben alszik a babátok ebben a tavaszias időben?
Figyelt kérdés
Olyan meleg van éjjel is a lakásban. Sokszor én magam leizzadok.Idáig rövid újjú bodyval és rugjval aludt a hálózsák ban, de most hosszú újjú bodyt adtam rá leggins-szel éy zomnival , hálózsákkal. :) Napközben 24 fom van a lakásban, este nem tudom mennyit csökkenhet.2014. ápr. 6. 22:11
1/6 anonim válasza:
Nálunk 22 fok van éjjel.
Rövid ujjú body-ban , rugiban alszik, vékony takaróval.
3/6 anonim válasza:
Hosszu ujju body+zsak+ vekony takaro. Ugyanannyi fok van a lakasban mint telen, igy nem valtoztatok.
4/6 anonim válasza:
hálózsákot adnék rá, hosszú ujjú bodyval.
rugit akkor, ha szükséges.
5/6 anonim válasza:
nálunk 23-24 fok van, rövidujjú body, rugi és hálózsákban alszik a lányunk, de megesik, hogy még így is hűvös a kis háta, ilyenkor kap még egy vékony kis takarót magára. ő nagyon kis fázós baba a kezdetektől :)
6/6 anonim válasza:
hosszú ujjú body + ujjatlan zsák vagy rövid ujjú body hosszú ujjú zsákkal
A kezdetektől fogva így alszik. 22-23 fok a szobájában
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!