Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Reggel nektek is változni...

Reggel nektek is változni szokott babátok felébredési időpontja?

Figyelt kérdés

Van, hogy 1 órával később kel, van, hogy fél órával hamarabb...ilyenkor tolódik a napirend...evések...alvások....néha olyan nehéz a helyére illeszteni mindent. Minden nap más. Ez így természetes?

Első babás anyuka. :-)

2014. febr. 14. 15:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Elso babas vok en is. Nalunk is valtozo legtobszor 7kor kel de van h.6 es van 8. Nekik nincs ilsen idoerzekuk. A napirend igazabol azert van h.legyen minek valtoznia kb. Ok nem programozhato gepek. Te is van h.hetvegen egyszer ekkor kelsz egyszer akkor. Ne vard el tole h.orara mukodjon. Ez csak a mi fejunkben v.igy h.pontos napirend kell. Neki a lenyeg h.amikor ehes egyen ha almos aludjon es te legyel ott neki h.ebben segits. Az en babam altalaban 3szor alszik egy nap. Ma tuti 4 lesz majd kesobb fekszik le. Ez van ma igy igenyelte. Ugyesen csak a babara figyelve es LAZAN!
2014. febr. 14. 15:58
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi, igazából a lazasággal is van némi problémám, de majd igyekszem én is az igényekhez alkalmazkodni.
2014. febr. 14. 17:38
 3/7 anonim ***** válasza:

Persze. Nem gép. A felnőttek sem ugyanabban az időpontban kelnek minden nap (persze, ha nem kelti őket az óra.)

Nem írtad, mennyi idős. Ha nagyon pici, pár hónapos, akkor ne izgulj ezen a dolgon, legfeljebb elcsúszik egy órát a napirend, ez nem nagy dolog. Ha nagyobb, akkor se aggódj. Az enyém már "nagy", de amióta pl. beállt a napi egy, délutáni alvásra, mindegy, mikor kel, fél 1 körül mindenképp kidől, szóval a napirendet nem befolyásolja a reggeli ébredés időpontja.

De ismétlem, semmi problémát nem okoz, ha nem óraműpontossággal telnek a napjaitok.

2014. febr. 15. 07:28
 4/7 anonim ***** válasza:
igen-és engem zavar is picit-de én ilyen "hülye" vagyok.
2014. febr. 15. 08:23
 5/7 anonim ***** válasza:
Elso vagyok. Ne aggodj en is "bekattanok" neha mert nem konnyu de nagy deruvel kell felfogni az egeszet ugy a legkonnyebb. Es a babanak ez a jo meg neked is! Mindig lesz ahogy lesz. Szoktatok kimozdulni otthonrol?
2014. febr. 17. 08:22
 6/7 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy néha én is "bekattanok", főleg ha a délutáni alvást már egész későre tolja és így este is őrület van, amíg elalszik, később. Az evéseket még úgy ahogy tudom hozzá igazítani. De van olyan is, hogy pl. a tízórait egyszerűen ki kell hagyni, mert nem fér bele a napba.Trükközök.Akkor más is. :)

7 hós egyébként a kiscsajszi. :)

Még 2x alszik egy nap.

Már nekem is eszembe jutott, hogy ha majd csak 1x fog már aludni, akkor könnyebb lesz az alkalmazkodás.Nekem.

Addig meg lazábban kell megélni a napokat. Sajnos én is "hülye" vagyok. :) Azt hittem rugalmasabb leszek szülőként. :)Ez van.

Persze, szoktunk kimozdulni, sétálni. Babás programokra nem járunk meg bevásárlóközpontokba sem, most az influenzás időszak miatt sem.

2014. febr. 17. 12:34
 7/7 anonim ***** válasza:
Megint elso vagyok. Mozdulj ki tobbet ugy jobban viseled majd a nehezebb pillanatokat ha toltodsz. Mi minden nap megyunk vhova. Heti 2x ttorna, babuszas, baratnok,plaza. Nekem muszaj igy jobban viselem a nehezsegeket. Nekem 6 hos kisfiam van. Mar 7 foggal megkuzdottunk nem egyszeru vele. Nagyon porgos tobbemberes baba. Szoptatod kislanyod? Sztem akkor nem kap el semmit mi metrozunk is....
2014. febr. 18. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!