Reggel nektek is változni szokott babátok felébredési időpontja?
Van, hogy 1 órával később kel, van, hogy fél órával hamarabb...ilyenkor tolódik a napirend...evések...alvások....néha olyan nehéz a helyére illeszteni mindent. Minden nap más. Ez így természetes?
Első babás anyuka. :-)
Persze. Nem gép. A felnőttek sem ugyanabban az időpontban kelnek minden nap (persze, ha nem kelti őket az óra.)
Nem írtad, mennyi idős. Ha nagyon pici, pár hónapos, akkor ne izgulj ezen a dolgon, legfeljebb elcsúszik egy órát a napirend, ez nem nagy dolog. Ha nagyobb, akkor se aggódj. Az enyém már "nagy", de amióta pl. beállt a napi egy, délutáni alvásra, mindegy, mikor kel, fél 1 körül mindenképp kidől, szóval a napirendet nem befolyásolja a reggeli ébredés időpontja.
De ismétlem, semmi problémát nem okoz, ha nem óraműpontossággal telnek a napjaitok.
Az a baj, hogy néha én is "bekattanok", főleg ha a délutáni alvást már egész későre tolja és így este is őrület van, amíg elalszik, később. Az evéseket még úgy ahogy tudom hozzá igazítani. De van olyan is, hogy pl. a tízórait egyszerűen ki kell hagyni, mert nem fér bele a napba.Trükközök.Akkor más is. :)
7 hós egyébként a kiscsajszi. :)
Még 2x alszik egy nap.
Már nekem is eszembe jutott, hogy ha majd csak 1x fog már aludni, akkor könnyebb lesz az alkalmazkodás.Nekem.
Addig meg lazábban kell megélni a napokat. Sajnos én is "hülye" vagyok. :) Azt hittem rugalmasabb leszek szülőként. :)Ez van.
Persze, szoktunk kimozdulni, sétálni. Babás programokra nem járunk meg bevásárlóközpontokba sem, most az influenzás időszak miatt sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!