12. hetes genetikai u. h. időpontja jó lesz így?
Hétfőre kaptam időpontot, ami az utolsó mensi szerint 11+5 nap, a dokim azért ilyenkor küldött, mert a magzat az ő gépe szerint nagyobb ennél, szerinte 12+2 napos lesz ezen a napon. Jó lesz így mindenképp ha hétfőn megyek? Azért kérdem, mert a genetikai u.h. fizetős, s barátnőm korábban ment, mint kellett volna, s visszahívták, de mind kétszer "lehúzták" szegényt, ezt szeretném elkerülni. (ugyan ennél a szakembernél járt)
Jó lesz így?
Köszi!
Én egy kis zavarodás miatt, hosszú történet, késve kerestem időpontot a 12 hetes UH-ra. Találtam egy fizetőset, ahol tudtak fogadni és nagyon örültem mert 14. hétig írták a honlapjukon, és a hirdetéseikben is. Elmentünk, pont 14 hetesen hát tök le lettem bacva hogy már 14 hetes vagyok és ezt a 13. hétig kell megcsinálni.
Nagyon mérges voltam, mert az ő honlapjukon olvastam.
Szerencsére a tarkóredő íggy is normális volt, és azt is megtudtuk hogy 95%, hogy kislány.
Szóval a példámból tanulva a 13. hétig menj. A 11+5 már teljesen jó, ennyi eltérés mindig lehet a babáknál.
Nálam mindig pont az a baj, hogy az orvosok mensi szerint számolják (most 25+1), viszont én pontosan tudpm a fogantatását, és az UH is ezt bizonyítja, hogy még csak 24+1. Mégis az előzőek szerint néznek mindent, és azserint írtak ki szülni is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!