Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Hogyan legyen a 12. heti...

Hogyan legyen a 12. heti genetikai vizsgálat?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Lenne egy olyan gondom, hogy 2 hét múlva el kell utaznom másfél hétre. Durván az utazásom napján leszek 11+6 vagy pont 12 hetes terhes.

A 12. heti genetikai vizsgálatnál mennyire fontos, hogy már betöltsem a 12. hetet? Ha 2 nappal előtte megyek (11+5), akkor már tudnak érdemben vizsgálni valamit?

Köszi!

2013. okt. 2. 07:25
 1/7 anonim ***** válasza:

Ezt az orvosoddal kéne megbeszélned.....

Mind1 hiszem 2 napot a dokik is elszámolhatnak, kevesen tudják pontosan h mikor is fogant a baba.

2013. okt. 2. 07:42
 2/7 A kérdező kommentje:
Igazad van, köszi!
2013. okt. 2. 08:07
 3/7 anonim ***** válasza:
elméletileg a 11-13 hét között van a down szűrés.A lányommAL 11+4 hetesen voltam,a fiammal 12+2 hetesen.(így adták az időpontot
2013. okt. 2. 09:24
 4/7 anonim ***** válasza:
11-13. hét között kell menni, ha lesz integrált teszt, akkor mindenképpen.
2013. okt. 2. 09:24
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem elszámolták a heteket,ugyhogy 13hét4naposan voltam a 12hetes uh-n.
2013. okt. 2. 14:36
 6/7 A kérdező kommentje:

Ne haragudjatok, hogy csak most köszönöm meg, de nem voltam gépközelben!

Szóval köszönöm Nektek a válaszokat és a segítséget!

2013. okt. 2. 14:37
 7/7 anonim ***** válasza:
Az Istenhegyi géndiagnosztikai központban annyira fontosnak tartották, hogy a 12. héten menjek, hogy bár nem volt időpont, beszorítottak valahogy. Előtte 1 héttel voltam máshol, de az még korai volt, azt mondták, túl pici a vizsgálathoz. Az Istenhegyre pont 12 hét nulla naposan jutottam el.
2013. okt. 2. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!