Mennyit alszik 8 hónapos babátok éjjel és nappal, mert nekem nem eleget?!
Szia!
Hasonlóan alszik az én pici fiam is. Én nem gondolnám, h ez kevés.
Este 8-tól reggel 6-ig alszik ő is, aztán reggel 8-tól egy órát, dél körül szintén egy órát és délután már ő is csak egy felet, és szintén ő is nyűgösen kel, de visszaaltatni én, bárhogy probalkozom, nem tudom.
Ez a délutáni engem is zavar amúgy, de összességében szerintem eleget alszik....
szia
nálunk a délelött jó,kb 8 körül kel-fél 11körül alszik másfél-2 órát.délután gázos,mert akkor fél órát csak 3 körül.igy meg nem birja 8ig,tehát fél 6 körül ki kell valamit taláni,kocsi,babakocsi-és 10 percre elaltatom.éjjel elvileg egyszer kel-ill hajnali 4-5 körül.nem bizos hogy éhes,de akkor meg 6kor már kukorékolni,igy inkább adok neki.néha 1kor is ébred,visszaaltatom.ha nagyon ordit,akkor megetetem,ami nem túl jó ötlet,de nem akarom a családot felkelteni.hát nem adtam össze órában,-jobb lenne a 2nagy alvás,de még nem tudtam csak néhányszor összehozni
Azért az érdekelne, h miért nem alszanak jól a babak délután?
Érdekes, h mindegyikünknek ez a problémája.
1-es voltam.
1-es vagyok:
Nekem már nem kel fel.éjjel, vagy ha mégis, általában a cumit visszadugva a szájába és kicsit a popsit utogetve, vissza is alszik.
Nekem sem olyan régen változott meg a délutáni alvasa. Ő is többet aludt délután. És legtöbbször már az is jellemző, h ebből a délutáni fél órás alvasabol sírva ébred, és utána nyugos is marad vagy egy órán keresztül. :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!