Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Mennyi idős kortól állt át a...

Mennyi idős kortól állt át a babátok napi két alvásról egyre?

Figyelt kérdés
2014. márc. 31. 12:11
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
10 hónapos kora körül.
2014. márc. 31. 12:12
 2/14 anonim ***** válasza:
67%

Jó az 1 éves kor után is.

A legtöbb gyerek 1 éves kor után áll át szép fokozatosan a napi kettőről az egyre.

Normál gyermek napirendjében a délelőtti 10 órás alvás tolódik ki szép lassan délre és a délutáni alvás csúszik előre. Így "fonódik" egymásba a két alvás és lesz egy nagy délutáni.

Ami déltől általában délután 3-ig tart. Szerencsésebb esetben délután 4-ig.

2014. márc. 31. 12:22
 3/14 anonim ***** válasza:
66%
1. vagyok. Lehet, hogy "jó az 1 éves kor körül is", kedves 2. válaszoló. Ettől még a fiam 10 hónapos kora óta déltől fél 4-ig alszik (22 hónapos most). Ez babafüggő. Furcsa egy válasz volt.
2014. márc. 31. 12:25
 4/14 anonim ***** válasza:
Mind ketto gyerekem 15 honaposan alt at az egyszeri alvasra.
2014. márc. 31. 12:41
 5/14 anonim ***** válasza:
1-es! Ne foglalkozz a 2-essel. Az én fiam is 10 hónaposan kezdte elhagyni a délutáni alvást, vagy ha el is aludt, sokat nyűglődött vagy nagyon hamar felébredt. Szval jó az hamarabb is!:-)
2014. márc. 31. 12:44
 6/14 anonim ***** válasza:
A nagyobbik lányom 11 hónaposan állt át, előtte sosem volt olyan hogy egyszer aludt volna csak, mindig megvolt a 2 vagy 3 alvás. A kisebbikem viszont, aki most lassan 7 hónapos, kb egy hónapja állt át a napi 2 alvásra, viszont egy pár hete, ha reggel 8kor, vagy utána kel fel, akkor meg csak egyszer alszik ebéd után. Pl ma is, keb egy héten 2-3 alkalommal fordul ez elő. Érdekes, neki kisebb az alvásigénye mint a nagyobbamnak volt, viszont ő végig is alussza az éjszakát 8-fél9-től reggel kb 7-ig, vagy néha ugye tovább is (a naggyal 15 hónapos koráig botrányosak voltak az éjszakák, de ezt hagyjuk :) ).
2014. márc. 31. 12:52
 7/14 anonim ***** válasza:
1 eves kora után magától szépen atallt :) most 15 hos és jelenleg a napi 1 alvással is küszködünk. Nem nagyon akar :( pedig egész nap az udvaron vagyunk, elfáradt, sőt éjszaka sem alszik jól a fogai miatt. Ez az alvastema szörnyű :(
2014. márc. 31. 13:06
 8/14 anonim ***** válasza:
16-17 hónapos kora közt állt át,de nekem sosem alszik 2 óránál többet,ez is gyerekfüggő..
2014. márc. 31. 13:35
 9/14 anonim ***** válasza:
Kisfiam 9 hónaposan állt át az egyszeri alvásra. Magától tett így, bár nekem jobb volt a kétszeri alvás :) Most 17 hónapos.
2014. márc. 31. 13:54
 10/14 anonim ***** válasza:
A lányom 8 hónaposan állt át. Akkor még nem bírta ebédig, előtte aludt. Aztán szépen tolódott ki, egy éves volt, mire ebéd után tudtam letenni. De addig ugyanúgy egyszer aludt, csak kb fél 11-11-től.
2014. márc. 31. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!