Mennyi idős kortól állt át a babátok napi két alvásról egyre?
Figyelt kérdés
2014. márc. 31. 12:11
11/14 ketteske válasza:
15 hónaposom még mindig kettőt alszik.
12/14 anonim válasza:
9 hónapos kora után. Most 10 hónapos, néha még becsúszik 1-1 olyan nap, amikor 2 alvást igényel (ekkor reggel hamarabb kel), de egyébként csak 1 alvást igényel. Kb. du.1-től fél 4-ig.
13/14 anonim válasza:
attól függ mire van igénye a babának ...van amelyik kis alvásigényü van amelyik nagy nekem volt mindegyik ..ha látod már hogy kinlódik a napirendetekkel akkor átkell rendezni ,de amennyiben jó inkább délelött aludjon mert ha délután bealszik este 22.00 kor is ott fog ugrálni neked reggel meg nem akar fölkelni ..tehát kilehet számolni mennyit igényel alvásból és úgy elosztani a nap folyamán hogy neked is jó legyen meg neki is ...
14/14 meszigabor válasza:
óvoda után de szerintem már megbánta:) én most is szívesen aludnák napi 2x :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!