Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Mikor és hogyan aludta át...

Mikor és hogyan aludta át babátok az éjszakát, fokozatosan vagy egyszer csak megtörtént?

Figyelt kérdés
Olyan jó lenne, ha egyik reggel (vagy akár hajnalban) arra ébrednék, hogy végre aludtam:) Persze a kérés nagy, hiszen csak 1 hónapos a bébi, de hátha vannak csodák:) Nálatok hogy történt?
2014. febr. 8. 17:39
 1/10 anonim ***** válasza:
Egyik éjszaka még felkelt enni hajnal 1kor, másik éjszaka meg csak reggel ébredt. És ezután már nem kelt hajnalban. Tehát nálunk mindkét gyereknél 'egyszer csak megtörtént', nem volt fokozat. Első lányomnál ez 6 hetesen történt meg, másodiknál pedig 5 hetesen.
2014. febr. 8. 18:31
 2/10 anonim ***** válasza:
3 hónapos a fiam. Mostanáig (2 héttel ezelötttig) úgy aludt, hogy 10kor elaludt 1 kor és 4 kor és 7kor ébredt, minden áldott éjszakai, így 1-2 hét után már nem volt fárasztó felébrednem hozzá mert már megszoktam, hogy mindig ugyan abban az időben ébredt. Most kb. 2 hete az van, hogy 10 kor elalszik és 5 kor ébred fel majd alszik 8 ig. Kivéve tegnap mert tegnap megint 4 kor és 6 kor ébredt. Szóval nálunk lassan megy ez a dolog, de fokozatosan haladunk afelé, hogy talán egyszer átalussza majd az éjszakát. Nekem amúgy nem pihentető mikor egy egy éjszakát átalszik teljesen (22:00-06:00 kb. 4 alkalommal),mert én 2 kor felébredek és félóránként lesem, hogy miért nem ébred már fel, nincs e baja vagy ilyesmi :D Csak reménykedek én is, hogy előbb utóbb átalussza az éjszakát és én is. :d
2014. febr. 8. 19:34
 3/10 anonim ***** válasza:
Egyik gyerekem egy éves korától a másik öt éves korától.
2014. febr. 8. 19:38
 4/10 anonim ***** válasza:

5 hetesen egyszer csak nem ébredt fel már enni, és este 8től reggel fél hétig aludt.

Most 22 hónapos. :)

2014. febr. 9. 08:45
 5/10 anonim ***** válasza:
Az én kincsem szinte másodperc pontosan 3 óránként evett 6 hetes koráig,egy este 11-kor lefektettem és aludt 4-ig!2 nap eltelte után már végigaludta az éjszakát!Kitartást és erőt kívánok,a csoda pedig már kézzelfogható Neked is! :)
2014. febr. 9. 14:59
 6/10 anonim ***** válasza:

Én úgy veszem észre,hogy nekünk ez fokozatosan alakul (nem akaorm elkiabálni).4-5 órát,de volt,hogy 6ot is már végig aludt Ő. Én állandóan lestem,hogy mi van vele, miért nem kel, annyira megszoktam,hogy 3 óránként evett.

Holnap lesz 3 hónapos, remélem,hogy lassacskán átmegyünk az egyszeri felkelésre aztán pedig elhagyja.

Kitartást!

2014. febr. 9. 22:22
 7/10 anonim ***** válasza:

Mindenkinek jó alvó a gyereke,csak nekem nem? 7 hónapos,és még mindig kel 3-4-szer. Nem enni,csak megriad. Rendszerint hajnal fél 2-től 3-ig pedig ébren van. Jobb esetben hangosan röhög-vihog-játszik (bár már nincs semmi az ágyában,mégis talál vmit;pl. rácsvédő és annak rögzítőmadzagja), rosszabb esetben erőlködik a mászással,ami által beveri a kis fejét a rácsba,vagy csak nem sikerül és hisztizik rajta. Mindemellé jön a foga,így erre is ébredünk.

Én is várom,hogy 8 órát átaludjon!!! Többről nem álmodok:-D

2014. febr. 10. 06:39
 8/10 anonim válasza:
Utolso nem vagy egyedul az en lanyom 8 honapos minimum 5 ebred de sokszor van olyan is hogy 10 alkalommal felsir sokszor mar 2 nyugodt oranak is tudok orulni :)
2014. febr. 10. 21:15
 9/10 anonim ***** válasza:
Kedves utolsok! Nalunk kb.5 ebredes/ejszaka...v.inkabb tobb. 3 honapos koraig 5-6 orat aludt egyben...azota fogzas v..mozgasfejlodes v.lehet talagatni...cicizni is szokott 2szer de mar tobbszor adom neki mert ugy kenyelmesebb visszaaltatni mint ringatassal...hat majd lesz vmi...
2014. febr. 10. 21:48
 10/10 A kérdező kommentje:
Hát ha vigasztal valakit, a fiam nekem is rossz alvó volt nagyon, még 7 hónaposan is éjszakáztam..Ezért reméltem is, hogy a kislányom majd durmol, és lám, tegnap éjjel aludt egyhuzamban 6 órát:) Köszönöm a válaszokat!
2014. febr. 11. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!