Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Ki használta már a felvesz...

Ki használta már a felvesz letesz módszert?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 2. 20:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Én mindhárom gyereknél használtam. Nekünk bevált.
2014. ápr. 2. 21:03
 2/12 anonim ***** válasza:
az utolsó lányomnál próbáltam ki,bevált
2014. ápr. 2. 21:10
 3/12 anonim ***** válasza:
Off, bocsi de mi ez a módszer?
2014. ápr. 2. 21:13
 4/12 anonim ***** válasza:
Nálunk nem vált be. Csak felidegesítettem vele a lányomat, sokkal rosszabb lett.
2014. ápr. 2. 21:20
 5/12 anonim ***** válasza:

Nálam sem vált be,még jobban ordított.

A 4É viszont bejött.

2014. ápr. 2. 21:34
 6/12 Babeli Zurzavar ***** válasza:
100%
kiprobaltam, rengeteg mas modszer mellett ez sem jott be, 2 eves lesz a fiam, 1 honapja magatol kezdett normalisan aludni!en azt hiszem, vannak tipusok akikkel csinalhatsz barmit, az ido es a turelem a megoldas!
2014. ápr. 2. 23:05
 7/12 anonim ***** válasza:
én használtam egy hétig, de szolidan. Használt, onnantól tanult meg egyedül megnyugodni és elaludni. Nem volt semmi sírás, mondom, én szolidan használtam.
2014. ápr. 4. 09:26
 8/12 anonim ***** válasza:
35%
3asnak.a suttogó könyek altatási módszere.nálunk is bevált-jó az a könyv.sok praktikus dolog van benne.akinek nem vált be,az vagy nem volt elég kitartó,v nem hitt benne,-és feladta
2014. ápr. 4. 11:54
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Undorító az egész.. ja nem a kérdésre vàlaszoltam...
2014. ápr. 5. 21:20
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Utolsoval egyetertek nem tetszik a modszer. En is probaltam es igen nem voltam kitarto mert nagy siras lett belole. Egy ido utan nem lehetett megnyugtatni. Azota maradtunk a cicin elalvasnal de rajottem h.szeretem ha ott szenderedik el most is epp es meg netezni is van idom :)))) -ez nem valasz a kerdesre :)))
2014. ápr. 6. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!