Mikor fog már végre jobban aludni?
Figyelt kérdés
lassan 7 hónapos a fiam! már kegyetlenül ki vagyok merülve! születésekor hasfájás miatt nem aludtunk majd elmúlt olyan 8-10 hetes kora körül akkor volt 1-2 hét nyugi mikor aludt 6 órákat egyhuzamba, és akkor kezdődött állítólag a fogzás! azóta alig alszom, nincs óra hogy ne kelne fel, ha jó éjszaka van az alatt azt értem hogy minimum 5-ször ébredek hozzá! nem bírom tovább :( már próbáltam mindent, homeos cuccok, itt altatom ott altatom. Akiknek volt ilyen "rossz alvó" babája mikor lett jobb? mindig azt mondták majd meglátom 6 hetes kora körül jobb lesz, majd aztán jöttek a 3 hóval meg a 6-al de jobb nem lett :(2014. febr. 23. 07:20
51/62 anonim válasza:
Gyerekorvoshoz vidd el, vagy gyerekneurológushoz. Ami megtörtént, az megtörtént, de hogy itt is most mit kell tenned, azt szakember tudja megmondani neked. A gyereknek segítség kell, hogy tudjon aludni, a gyermeki idegrendszer jó fejlődéséhez kell az elegendő és kielégítő alvás. Itt most róla van szó. Egyébként az sem mindegy, milyen levendulaolajat használsz, a rooibos-t lehet, nem bírja a gyomra, valamelyik kisgyerek a kamillát sem viseli jól különben. Látatlanban is sajnálom szegényt.
52/62 A kérdező kommentje:
a szervi okokat már kb két hete kizártuk... fül orr gégészeten , vérvételen , uh-n voltunk! majd kinövi és megmondtam feleslegesen viszed látni rajta hogy egy egészséges baba annak nappal is lennének jelei ezt kaptam a gyerekorvostól! szerinte én eltúlzom mert első gyerekes anyuka vagyok....
2014. júl. 4. 07:11
53/62 xStefix válasza:
Ha minden létező vizsgálat rendben találta a picit, akkor főleg azt gondolom, amit korábban írtam. Nem tudom, min mehettél keresztül pocakosan, de az biztos, hogy minden minket érő hatásnak LEHETNEK később hatásai a gyerkőcünkre is. Együttérzek veled!
54/62 A kérdező kommentje:
Az általános stresszen túl anyukám öngyilkos lett kb 4 hós terhes voltam.... hát egyszer csak jobb lesz csak kérdés mikor :/
2014. júl. 6. 10:39
56/62 A kérdező kommentje:
Betöltötte az egy évet! az alvása tovább romlott! tovább nem várok azt hiszem elviszem egy alvásambulenciára
2014. aug. 7. 14:32
57/62 xStefix válasza:
Nem beszélnél előtte esetleg egy pszichológussal? Ha gondolod, privátban szívesen ajánlok neked megbízható, gyerekközpontú szakembert.
Az ambulancián valószínűleg olyan módszert fognak neked javasolni, amilyeneket az alvástréninges könyvekben is olvashatsz. Én szemszer nem ajánlanék ilyeneket senkinek, de természetesen te tudod, nektek mi a jobb...
58/62 A kérdező kommentje:
Igen, közbe rájöttem hogy nem jó az se... ott is csak azt kapom, hogy hagyjam sírni a babám, amire képtelen vagyok! Illetve időközbe sajnos rá kellett jönnöm, hogy én rontottam el, és csak egy rossz szokásról beszélünk most már! mivel borzasztó kimerült vagyok, így más választásom nincs egyenlőre, de amint lesz egy kicsi erőm akkor elválasztom, nagy cici függő 2 éves koráig szerettem volna szoptatni, de ahogy telik az idő egyre rosszabb, egyre többet ébred, nappal se alszik persze ha a cici a szájába lehetne aludna
2014. aug. 21. 11:02
59/62 xStefix válasza:
Biztos vagy abban, hogy ez csak szokás? Illetve, ami még fontosabb, ROSSZ szokás? Mondjuk a te szempontodból nyilván kellemetlen, de maga a szopizás nem szokott sose rossz dolog lenni. ;)
Én biztosan beszélnék a helyedben egy szopis tanácsadóval, ők az alvással is kiemelten foglalkoznak.. de nem írom le többször, már tukmálásnak hat. Ahogy te jónak érzed!
60/62 A kérdező kommentje:
Igen? na ezt nem tudtam, hogy az alvással is foglalkoznak! na akkor eggyel beszélek hamarosan! most megint jön foga! legalább is pontosan úgy viselkedik, igaz durvábban mert amit csinál fogáttöréskor szokta ezt, csak a gáz az hogy nem látni sehol semmit :( alsó metszők jönnek de az még borzasztó messze van az áttöréstől
2014. szept. 4. 10:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!