Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Mikor fog már végre jobban...

Mikor fog már végre jobban aludni?

Figyelt kérdés
lassan 7 hónapos a fiam! már kegyetlenül ki vagyok merülve! születésekor hasfájás miatt nem aludtunk majd elmúlt olyan 8-10 hetes kora körül akkor volt 1-2 hét nyugi mikor aludt 6 órákat egyhuzamba, és akkor kezdődött állítólag a fogzás! azóta alig alszom, nincs óra hogy ne kelne fel, ha jó éjszaka van az alatt azt értem hogy minimum 5-ször ébredek hozzá! nem bírom tovább :( már próbáltam mindent, homeos cuccok, itt altatom ott altatom. Akiknek volt ilyen "rossz alvó" babája mikor lett jobb? mindig azt mondták majd meglátom 6 hetes kora körül jobb lesz, majd aztán jöttek a 3 hóval meg a 6-al de jobb nem lett :(
2014. febr. 23. 07:20
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 A kérdező kommentje:
Nem gondoltam rá, mivel teljesen egészséges, csak nagyon érzékeny baba! amúgy mi az az Ib valami? :/ most hallom előszőr! Nem szeretném elkiabálni de 3-ik napja elég jól alszik! 3-4 óránként ébred akkor is enni :) nem nyöszörög egész éjjel, nem ébredezik 10-20-30 percenként! talán kijött annyira a foga hogy már nem fáj neki, és ezek szerint még is az bántotta ennyire sokáig!? mindenesetre remléem ennél rosszabb már nem lesz újra! mert hogy őszinte legyek hogy elkezdtem aludni sokkal fáradtabbnak érzem magam, mint mikor szinte semmi nem aludtam
2014. márc. 17. 07:13
 32/62 xStefix ***** válasza:

Ugye, hogy meg lehet szokni, hogy keveset alszunk? Hihetetlen, milyen sokáig vagyunk képesek alkalmazkodni, időben és mértékben is. ;)

Az IBCLC laktációs szaktanácsadót jelent, ők a legmagasabban képzett szoptatási szakemberek. De ezen kívül is egy sor témához szoktak érteni az alvástól kezdve a hozzátápláláson át a beteg állapotokig. Vagy a ligás szoptatási tanácsadók, ők is ezen a területen dolgoznak, csak kicsit más a profiljuk.

2014. márc. 17. 12:49
 33/62 A kérdező kommentje:

hát baromira meg lehet szokni :D remélem most mire elkezdem ezt megszokni, nem fog megint 100-szor ébredni éjjel :)

most éjjel 2-szer ébredt már csak! hurrá! próbálom átállítani, hogy nem kelünk reggel fél 6-6-kor és nem alszunk este 7-kor, de olyan mindegy mikor teszem le :( akkor is felkel reggel 6-kor! pedig egy hete próbálkozom, mert jön a kert szezon stb hát én ugyan nem fogok altatni meg fürdetni korán! meg nekem is jól esne egyszer reggel 7-ig dögleni :P

2014. márc. 18. 07:01
 34/62 xStefix ***** válasza:
Megértelek, sok sikert! :)
2014. márc. 18. 14:48
 35/62 A kérdező kommentje:
köszi :)
2014. márc. 19. 13:27
 36/62 A kérdező kommentje:
Csajok ki, hogy van? Van valakinél változás? Mi kedden leszünk 10 hósak változás semmi :'(
2014. máj. 29. 07:04
 37/62 anonim ***** válasza:

Szia:-)

Már nem tudom hányas vagyok, nem olvastam vissza. Én írtam, hogy este ráállunk az esti tápszerre. Hát rá is álltunk, de csak este kap, szerencsére nem szokott le emiatt a ciciről. Igaz azóta mellettünk is alszik egész éjjel, de legalább alszik :-) A kiságyban nem, max 20 percet, úgyhogy nálunk ez lett a megoldás. Lehet sokan bírálnak emiatt, de nem zavar, nekünk ez így jó :-)

8 hónapos anyuja

2014. máj. 29. 10:45
 38/62 A kérdező kommentje:
hát én nem bírállak! tudom milyen a nem alvás....én ugyan tápszert nem próbáltam ki, de eszik este, sőt még van hogy 8-kor eszik tejpépet elvileg neki már amúgy se lenne elég a tápszer, akkor is ugyanúgy ébred :(
2014. máj. 29. 11:47
 39/62 xStefix ***** válasza:
Most ettől tutira nem leszel boldogabb, de mégis van valahol egy kis fény az alagút végén... valahol, messze... mert egyszer ennek is vége lesz... csakhát kérdés, hogy mikor és addig hogyan bírod.
2014. máj. 29. 21:49
 40/62 A kérdező kommentje:
hát na igen :D :( majd mikor nem kéne majd fog aludni (oviba, suliba kell menni ) csak már jó lenne néha aludni, még abban bízom picit ha 6 foga kint lesz soknak akkor jött el a várva várt változás hátha....
2014. máj. 30. 06:53
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!