Mikor fog már végre jobban aludni?
Ugye, hogy meg lehet szokni, hogy keveset alszunk? Hihetetlen, milyen sokáig vagyunk képesek alkalmazkodni, időben és mértékben is. ;)
Az IBCLC laktációs szaktanácsadót jelent, ők a legmagasabban képzett szoptatási szakemberek. De ezen kívül is egy sor témához szoktak érteni az alvástól kezdve a hozzátápláláson át a beteg állapotokig. Vagy a ligás szoptatási tanácsadók, ők is ezen a területen dolgoznak, csak kicsit más a profiljuk.
hát baromira meg lehet szokni :D remélem most mire elkezdem ezt megszokni, nem fog megint 100-szor ébredni éjjel :)
most éjjel 2-szer ébredt már csak! hurrá! próbálom átállítani, hogy nem kelünk reggel fél 6-6-kor és nem alszunk este 7-kor, de olyan mindegy mikor teszem le :( akkor is felkel reggel 6-kor! pedig egy hete próbálkozom, mert jön a kert szezon stb hát én ugyan nem fogok altatni meg fürdetni korán! meg nekem is jól esne egyszer reggel 7-ig dögleni :P
Szia:-)
Már nem tudom hányas vagyok, nem olvastam vissza. Én írtam, hogy este ráállunk az esti tápszerre. Hát rá is álltunk, de csak este kap, szerencsére nem szokott le emiatt a ciciről. Igaz azóta mellettünk is alszik egész éjjel, de legalább alszik :-) A kiságyban nem, max 20 percet, úgyhogy nálunk ez lett a megoldás. Lehet sokan bírálnak emiatt, de nem zavar, nekünk ez így jó :-)
8 hónapos anyuja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!