Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Mit tegyek, hogy ujra átaludja...

Mit tegyek, hogy ujra átaludja az éjszakát a törpém?

Figyelt kérdés
Hat hónapos fiúnk 3-4 hete éjjel kb.4x felkel! Eleinte a foga volt az biztos mert bekentem neki Dentinox géllel és vissza aludt! Pár napig mostanában bekentem neki . semmi! Éjjel adtam neki kúpot (hátha fáj neki). Semmi! Most éjjel teáztatom, de 2 óra mulva ismét kel de akkor felvesszük, ringatjuk és vissza alszik! DE! Ez csak 2-3 óráig.5 hónapos koráig átaludta az éjszakát este 8-tól reggel 7-ig! Elrontottunk valamit?
2014. febr. 21. 11:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
éhes? adj neki enni, a teától nem fog jól lakni, persze, hogy újra kel
2014. febr. 21. 11:35
 2/12 anonim ***** válasza:
Szia! A mi manónk is szépen átaludta az éjszakákat a fogzásig. Onnantól 3 hónap kőkemény éjszakázás következett ( megemelem a kalapom annak aki az elejétől kezdve 2 óránként kel a gyerekhez ). Hogy altatjátok amikor este leteszitek ? Nálunk akkor javult a helyzet amikor ringatásról áttértünk arra, hogy a saját ágyában aludjon el és ehhez kapott egy kis pajtást illetve ha konkrétan jön a foga chamomilla vulgaris 15ch golyócska nálunk nagyon jól teljesített. Ha eddig átaludta az éjszakákat semmiképp nem szoktatnám rá az éjjeli etetésre. Ha gyanús, hogy éhes akkor lehet kicsit több vacsorát igényel estére. Esetleg korán vacsorázik? A vacsoraidőt is ki lehet tolni. Persze, hogy mi a konkrét ok nektek kell kideríteni de én ezeket próbálnám.
2014. febr. 21. 11:57
 3/12 anonim ***** válasza:

elkezdted már a hozzátáplálást?Mit eszik vacsira?Adhatsz neki sinemilt vagy sinlacot vagy tejpépet,ezek jól eltelítik!

Azért én azzal vetekednék,hogy ne egyen újra éjszaka!Gondolom már nappal többet mozog,forog illetve a gyomra is egyre nagyobb így megeshet hogy azért kel mert éhes!

Nekünk a dokink azt mondja hogyha a kúptól sem alszik éjszaka akkor az nem fog mert az lenyugtatja a babát!

Tehát én inkább éhségre szavaznék,próbáld ki a fentebb ajánlott termékeket vacsira!

2014. febr. 21. 12:07
 4/12 A kérdező kommentje:

Reggel este tápszert kap,napközben már rendes bébikaja..

Az esti etetés után ha nem alszik be evés közben akkor is magától elalszik a kiságyban!másfél hónapos kora óta átaludta az éjszakát, ez most kezdődött 3-4 hete!Én is ugy tudtam ha a kup nem segít akkor az nem fog probléma,igy nem is erőltetem!De azt is mondták hogy ne szokt6assam vissza az éjszakai etetésre,mert lehet nem éhség miatt kel fel,és így hozzá szokik...A tea be szokott6 válni 2-3 órára utána az sem kell neki!Az apja felveszi éjjel ringatja 5 percig és alszik...2-3 óra mulva ismétlés..

2014. febr. 21. 12:16
 5/12 anonim ***** válasza:

nyilván nem kell visszaszoktatni, de ha éhes, egy 6 hónapost nem szabad éheztetni mert az úgy jobb!

persze nem biztos, hogy azért kel, de meg kéne próbálni!

pontosan mikor mit és mennyit eszik? inni mennyit iszik napközben?

adj neki éjjel tápszert, ha utána nem ébred akkor ez a baj. szép lassan nappal akkor emelni kell az adagot és úgy fogja elhagyni megint az éjszakai evést

2014. febr. 21. 12:28
 6/12 A kérdező kommentje:

Este fél 8 kor vacsizik 210 ml tápszert (reggel-este)

Napközben teát 3-4 alkalommal etetésenként 100ml teát iszik!

Már próbáltuk éjjel etetni,de nem volt az a nagy étvágy...

2014. febr. 21. 12:39
 7/12 anonim ***** válasza:

szia

üdv a klubban-nekem ugyan az éjszakát nem aludta át,de egyszer evett-és aztán aludt tovább.most nekem is 3-4szer kel.tudom,h elrontom,de én megszoptatom.

de én is várom a javaslatokat-mindenképp vissze kell altatni-én már annyi mindent megpróbáltam

2014. febr. 21. 12:56
 8/12 anonim ***** válasza:

egyébként 6 hónaposnak kevés a napi 2x tápszer, még annak kéne lennie a fő tápláléknak.

esetleg vezesd vissza, hogy ebéd után, alvás előtt is adsz neki tápszert, így bejön +1 étkezés, lehet ez segíteni fog

2014. febr. 21. 13:22
 9/12 anonim ***** válasza:
Nekem is egyezik az utolsóval a véleményem. Én is elkezdtem 4 hósana hozzátáplálást, de ebéd után még kaptak pluszban tápszert és az uzsonna is tejpép volt vagy tápszer 6 hósan.
2014. febr. 21. 15:14
 10/12 anonim ***** válasza:
7es vagyok-2hónapja táplálok hozzá,most még megtoldottam plusz egy gyümivel-uzsonnára kipróbáltam a sinlac-ot-este megtömtem,mint a libát-mégis ébred.biztos,h nem éhes,anya kell,és megnyugtatás.mindehol olvasom,hogy ez egy ilyen időszak-túl kell élni,ehhez még jön a szeparációs szorongás..
2014. febr. 22. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!