Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit lehet tenni hogy a tíz...

Mit lehet tenni hogy a tíz hónapos baba átaludja az éjszakát? Éjszaka három négy alkalommal ébreszt szopizni. Kimondottan kortyol nem cumizik. Már nagyon fáradt vagyok és napközben feszült.

Figyelt kérdés
2013. szept. 9. 17:26
1 2
 1/19 Jégtánc ***** válasza:
Mit vacsorázik?
2013. szept. 9. 17:33
 2/19 anonim ***** válasza:
Kisfiam 9 honapos es en is hulla vagyok. Nappal sokat eszik, biztos nem emiatt kel fel. Most probalom elvalasztani, mar csak furdes utan es ejjel szopizik. Azt olvastam hogy ha mar nem szopizik akkor nem fog felkelni. Illetve amit meg olvastam hogy 2 eves korukra minden baba eljut egy erettsegi szintre (idegrendszeruk) amikor is minden tanulas nelkul atalusszak az ejszakat. Nagyon messze van az meg, de hidd el nem vagy egyedul. Sok baba atalussza de sok sajnos nem. Nekunk "ilyen baba" jutott :).
2013. szept. 9. 17:36
 3/19 A kérdező kommentje:
Ezeket eszi: reggel vajas zsemle, kenyér, tojás sárga, sajt, körözött, felvágott, tejpép, zabpehely, hétgabonás pép, gyümölcsök. Ebéd: husis főzelékek vagy főzök vagy bébiétel. Vacsora: gyümölcsök, tejpép, háztartási keksz,..hirtelen ezek jutottak eszembe. Cicin alszik el.
2013. szept. 9. 17:41
 4/19 Jégtánc ***** válasza:
Vacsorára lehet főzeléket kellene adni.Talán az segít.Az jóval laktatóbb,mint a tejpép meg a keksz.
2013. szept. 9. 17:44
 5/19 A kérdező kommentje:
Hogy kell elválasztani? Én azt hallottam hogy még szopi után is fel fog kelteni éjszaka inni, meg azt is hogy ha már nem fog szopizni akkor nem fog kelteni. Te miket adsz enni a babádnak? Az én kisfiam nem túl jó evő, nem nagy adagokat eszik főtt ételből sem.
2013. szept. 9. 17:46
 6/19 A kérdező kommentje:
Köszi jégtánc majd megpróbálom a főzit ma. De nem tudom milyen mennyiséget kéne hogy egyen a Lackókám bébi ételből a fél üveget eszi meg egy étkezésre.
2013. szept. 9. 17:48
 7/19 Jégtánc ***** válasza:
10 hónaposan a lányom szilárdot vacsorázott már és fürdetés után tápszert kapott.8 hónapos koráig tudtam szoptatni.Vaj,vagy sajtkrémes kenyér pulykamell sonkával,vagy csirkemell sonkával.Ilyesmiket vacsizott,persze volt hogy tejpépet kapott,ha ahhoz volt kedve.Éjjel én vizet vagy teát adtam neki ha felébredt.Gyermek válogatja a leválasztás.Nálunk nem volt gond,de sajna nem mindenhol megy zökkenőmentesen.Itt is csak az elhatározás,türelem,következetesség és kitartás segít.
2013. szept. 9. 17:52
 8/19 Jégtánc ***** válasza:
Akkor annyit.Uzsonnára probáld a gyümölcsöt,joghurtal,lehet hogy estére így jobb étvágya lesz.
2013. szept. 9. 17:54
 9/19 A kérdező kommentje:
Próbáltam már neki vizet adni de eltolta a cumisüveget és bömbölt. :( Na ma megpróbálok neki tartalmasabb ételt adni vacsira hátha
2013. szept. 9. 17:57
 10/19 A kérdező kommentje:
Igen joghurtot is szoktam adni gyümölccsel nekem azt mondta a védőnő hogy háromszor egyen szilárd ételt.
2013. szept. 9. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!